Odigrao kampanju Through mud and Blood još jučer. Čak su bili dobri i pustili igru dan ranije prek ea accessa.
Sve obiluje napetim i epic momentima i lijepo se prikazuje rat i sav horor koji ide uz njega, još sve to zapakirano uz pravu next gen grafiku i apsolutno savršen zvuk.
Igrao sam na normal i protivnici baš lako padaju i lete na metke kad pucaš iz tenka koji je prava zvijer.
Jedan dio igre je bio ogroman i tu sam morao maznuti neke djelove za svoj tenk od Njemaca koji su okupirali manji gradič. Tu se igra skroz otvara i na igraču je kako to želi izvesti, rokanjem svih što i nije baš pametno pošto neprijatelji imaju alarm sistem di zovu pojačanje i krenu te loviti ili stealth di odvajaš i riješavaš meleom jednog po jednog protivnika, naravno po mapi je dostupno brdo oružja čak i sa silencerom sniper ili pištolj pa je onda puno lakše sve.
Malo mi je spot mehanika premočna, čim spotaš nekog dobiješ onu bjelu siluetu i čak ga i kroz zidove vidiš. Stealth mehanika je tipična di bacaš čahuru i luraš neprijatelje tako da ih je zbilja lako riješavati.
Ai je klasika, vole ič na tenka i piti metke a u djelovima di je stealth poželjan, sve čuju i reagiraju, vide te ak im dođeš sprijeda tako da nije to toliko loše.