Ne znam, ostajem dojma da će sve to biti odrađeno na nekoj površnoj razini i ni blizu jednog, recimo, Brothers in Armsa. Koliko god mi bio Bad Company script-wise dobar, nekako njima najviše leži multiplayer. Battlefield 3 mi je bio teški prosjek, pogotovo u komparaciji sa CoD-om, a Battlefield 4 sam odustao nakon 2-3h igranja jer sam se najradije htio objesiti od dosade.
Mirrors Edge: Catalyst je recimo također primjer slabe naracije u njihovim igrama, tj. poprilično površne. Ne kažem, volio bih da me iznenadi kampanja, tj. iskreno se nadam, ali ovaj prolog nije ništa posebno me "uzdrmao" i cijelo vrijeme sam samo govorio burazu "damn, kakva grafika"i "vidi koji efekti"... Zatim sam pogledao opet, i skroz mi je izgledalo slabo.
Opet, ovo je moje mišljenje. Ne mora me igra "potresti" kao recimo jedan TLOU (naravno da to ne očekujem), ali bio bih zadovoljan da je zabavna kampanja, ništa manje i ništa više. Bad Company je bio dobar zbog sjajne interakcije između glavnih likova i to je ono čemu se vratim nakon godina i godina od izlaska. Ne zbog grafike (jer to jednostavno nakon određenog vremena isčezne) ili, da se ne lažemo, zbog nekog fantastičnog level dizajna. Većina ljudi danas pamti Bad Company zbog sjajno napisanog scenarija između naših protagonista.
Ne kažem, to je samo prolog, a i ovako i onako je ovo primarno mp naslov, tako da ja ga sigurno ne bi kupio čisto radi sp-a, ali gledajući svojevrsnu "statistiku", definitivno više povjerenja imam u CoD serijal, čija me kampanja skoro uvijek zabavi, dok u BF-u jedva čekam da završi igra.
Naravno, nadam se da ću pregristi jezik i da će biti najbolja kampanja ikad :).