19marksman89 Danas je bilo problema sa konekcijom malo.Bili su offline jedno vrijeme na Pc-u.Nabacio bi samo par stvari koje mi se sviđaju:Sucelje na PC-u:Audio postavke prepoznaju headset koji se koristi i onaj zenski glas se moze promjeniti na muski:Podrska za oba gamepada i super pregledno sve opcenito:Uz ostale Battlefield igre bit ce i neki Career (zna li netko vise o ovome?):A ovo nisu istine!Znam da vecinu ne zanima zavirivanje u drveca,kamenja i slicno ali na PC-u od danas ne postoji ljepsa igra.Ovo su samo mrtve slike koje uzmu pola kvalitete.Ove fotorealisticne texture u pokretu uz efekte su perverzija.Znaci efekti kad vjetar zapuse pa podigne pjesak,pa kristali u pjesku kad zasvjetlucaju itd. :Znaci eksplozija koja je naknadno deformirala pjesak i povrsinu tla:Sve tesalacijski renderiranoOvo je opet Next Gen prije Next Gena.I za sve ovo ja također smatram da je potrebna i jaca konzola.Vjerujem da ce do launcha DICE optimizirati frame rate na konzolama u smislu ne da ce ga povecat nego da ce manje oscilirati i na taj nacin biti manje osjetno pod prstima.Sta se tice gameplaya ja sam najsretniji gamer na svijetu.Ovo je ostvarenje snova.Ovakvu igru sa ovih nekoliko glitcheva i bugova bi kupio sutra.Ono sta je i receno sad se stvarno i dokazalo,ova igra se radila vise godina vec i to je ocito.Za ovo su dugo pripremali materijale,sve preinake,patchevi i CTE koje su Bf3 i Bf4 istrpili bilo je da se napravi ovako jedan kvalitetan "reboot" serijala.Zato je i Bf4 bio fail na launchu jer je bio samo jedan u nizu na traci da se popuni mjesto u kalendaru.Idem igrat dok ne dobijem epilepsiju
ivancro95 Ovo za headset je bug, i meni je taj logitech pokazivalo iako ga nemam, career ti je isto što i battlelog, statistika i loadouthttps://www.battlefield.com/career
dabrich meni maloprije također offline server na PS4 , bacio svega danas nekih 5 mečeva i to je bilo to ;(
Torla Ja svaki put ušao, par rundi sam, par sa ekipom... Ne znam do čega je to i o čemu ovisi.... "Settings" je kao u Battlefront-u, to mi se baš i ne sviđa
dabrich fora je da mi ni jedna igra od EA ne radi na online , fifa 16 , nhl 16 , bf hardline dakle skoro da nemam šta igrat , a nba2k16 mi se ne igra trenutno , ah ništa odoh gledat seriju pa ču sutra nastavit bf 1 betu
19marksman89 Nece ni na Pc-u sada..najprije pise da sam offline..pa ga onda silujem dok ne prihvati..onda matchmaking faila ili izbaci error..Kad odem u browser vidim da ima jako malo servera..Queue zna bit i do 35 igraca
sefke ma ova mapa je uzas koji k nisu stavili onu prvu..em se serveri raspadaju malo igras malo molis boga da igras s frendovima s psn liste..sve u svemu moj ea nabijem te na onu stvar je ti reklama u pmSent from my iPhone using Tapatalk
S1r1uS A da, taman uzeo malu pauzu i sad htio krenuti ali niš od toga, ne mogu se spojiti. Baš šteta, nadam se da srede to uskoro...
buz Baš sam ljut. Krenuo sam i s posla na vrijeme da se mogu igrat cijelo popodne i večer. Nisam palio konzolu otkad sam počeo radit i gle sad. Naravno sutra kad će sve radit me neće doma do navečer bit, a i u petak isto... Al dobro uspio sam bar tri meča probat pa ajde. Ne kužim glupi Activison kako plaćaju hakere da osramote Dice...
S1r1uS Radi ovoga će mi faliti battlelog, tocno imas svaku informaciju realtime i ne moraš ulaziti u igru jer odmah se vidi ako igra i serveri imaju problema.
sefke ma klosari opet ce bit ista stvar ko s bf4 pad sistema prvu godinu prodaj muda pod bubrege Sent from my iPhone using Tapatalk
19marksman89 Prema filteru,trenutno je samo jedan europski server.48 nas je na queue-u sad.Nece oni to veceras popravit