piros Jel zna netko kad beta dolazi na store za sve ostale koji nisu dobili jebebeni kod od jebenog ea?
Nexus Jel zna netko kad beta dolazi na store za sve ostale koji nisu dobili jebebeni kod od jebenog ea?Sutra Ima li ko hebeni kod viška?
no-name Inace ako nekoga zanima pojavila se Ultimate Edition na US PSN, ali jos ne pise cijena. Upalio sam bas XO i pogledao na Live-u i tamo je dostupna Ultimate za kupovinu, cijena je 130$ ili ako imate EA Access 10% jeftinije, tocnije 117$ :) .
skyr3xx Nisam dobio kod, otišao na EA support, pitao me tip za mail i u roku od 3 minute mi dodao igru na acc.Skida se trenutno.Nema spavanja
S1r1uS Nisam dobio kod, otišao na EA support, pitao me tip za mail i u roku od 3 minute mi dodao igru na acc.Skida se trenutno.Nema spavanja Evo baš i ja čekam da se jave...nema druge izgleda...
biver Nisam dobio kod, otišao na EA support, pitao me tip za mail i u roku od 3 minute mi dodao igru na acc.Skida se trenutno.Nema spavanja Jesi išao na live chat? Meni piše da moram čekat pola sata da me spoji sa nekim na live vezi za support.
piros Nisam dobio kod, otišao na EA support, pitao me tip za mail i u roku od 3 minute mi dodao igru na acc.Skida se trenutno.Nema spavanja stavi nam link jer ja tražim ali ne mogu naći ništa
skyr3xx https://help.ea.com/en/Odite ovdje, pod Help with a Game, odaberete igru, scrollate dolje do contanct us, ispunite i tjt.Čeka se jedno pola sata za support, ali ja sam otišao nešto drugo raditi i kasnije se vratio i taman me spojilo.
dabrich ovi koji su kao danas počeli igrat se drže ko da su Boga uvatili za bradu pa dajte se uozbiljite malo
biver Meni su već sjebali igranje za danas. I da dobijem kod dok se to skine proći će još vremena, a ujutro treba radit.
piros Meni su već sjebali igranje za danas. I da dobijem kod dok se to skine proći će još vremena, a ujutro treba radit.bar da mi je staviti skidati da se skine do jutra
piros Za tako užasnu kompaniju imaju hebeno dobar i simpatičan support. Dobio kod ja još čekam da se jave
Nexus Za tako užasnu kompaniju imaju hebeno dobar i simpatičan support. Dobio kod ja još čekam da se javeMora se čekati jbg, ali sigurno dobiješ kod.
piros Za tako užasnu kompaniju imaju hebeno dobar i simpatičan support. Dobio kod ja još čekam da se javeMora se čekati jbg, ali sigurno dobiješ kod.ma nije problem sačekati,samo da daju kod