no-name Hahaha :), ma ko ce ga znati.... Zato sam ja i isao jos jednom na sajt provjeriti, prije 23.8 da li je sve ok....
no-name Beta kreće u 2h po Australskom vremenu. Znači 18h po našem. Do tada bi trebali dobiti kod i skinuti.Poslano s mobilnog telefona S7Vec je druze krenula beta, ja sam odigrao dva meca jos u 9 ujutro. Inace da ne bude zabune, imam US nalog.
gunner Beta kreće u 2h po Australskom vremenu. Znači 18h po našem. Do tada bi trebali dobiti kod i skinuti.Poslano s mobilnog telefona S7Vec je druze krenula beta, ja sam odigrao dva meca jos u 9 ujutro. Inace da ne bude zabune, imam US nalog.Kakva ti se cini brzina igre?Jel prebrzo ko sto smo se bojali, ili?
no-name Kakva ti se cini brzina igre?Jel prebrzo ko sto smo se bojali, ili?Ne, ne djeluje mi uopce prebrzo, a i puno bolje mi izgleda od BF 4, grafika takodjer. Mogu reci da sam za sada i vise nego zadovoljan
S1r1uS Bemti kak prelijepo izgleda, joj lud sam, jedva čekam zaigrati. Pa nema koda i nema, da sam barem Usa acc napravio a ne Hr di apsolutno sve kasni ko da smo na marsu.Su ovo slike iznad iz PC verzije ili...
bojanic10redarmy Molim te da mi se sviđa, molim te da mi se sviđa... Od bc2 nisam igrao dobru battlefield igru...
biver Nema kodova. Dakle nećemo igrat dan prije nego možda samo eventualno dobimo kod za "preload" pa nećemo morat čekat download kao oni koji nemaju insider program.
Prika Covjece moc ces konja jahat...joj..jedva cekam ovu igruPoslano sa mog SM-A500FU koristeći Tapatalk
19marksman89 Na CJS Keys ima early beta za 4 i nesto funte..odem kupit i sjetim se da mi je american blokiran jer sam u dugovanju :
Nexus Na CJS Keys ima early beta za 4 i nesto funte..odem kupit i sjetim se da mi je american blokiran jer sam u dugovanju :Pa ne pada mi na pamet da nešto takvo kupim lol