Ja bi da je to napokon nastavak Battlefielda 2142.
Nema nikakve sanse za bilo sta futuristicko.Prvi razlog je da su trziste i zanimaciju za tu tematiku vec opipali. Drugi je taj da EA kao izdavac vec ima Star Wars i Titanfall za taj seting. Treci razlog je upravo to sta je lik iz DICEa potvrdio da se vracaju klasicnom vojnom setingu.
Ja osobno bi stvarno volio jos jedan moderni BF ali kako spada.Ako rade kampanju zelim Irak,Afganistan,Somaliju,Iran,Siriju bilo sta od toga,moze i Tehran opet.Klasicne marince ko u Bf3 i u onom pustinjskon ruhu.One zute odore ko u Black Hawk Down.Zelim apache borbeni heli,black hawk kao transportni.Pa bi mogli kao sta je amtrack na zemlji cvrsto transportno vozilo ubacit Chinok heli kao zracni transport za 8 ljudi koji se tromo krece ali moze puno damagea pretrpit.Ima masu toga sta se moze uvest.A za mape i deatrukciju da ne govorim. Najbolje mape su nam bile Back to Karkand i mogli bi na tu shemu napravit sta pozele..
Joj nahaypo sam se..nemogu docekat trailer..vidio sam kod Nenada Star Wars i nevjerojatno je koliki skok su napravili sa Frostbiteom 3 u odnosu na Bf4.A za Bf5 realno je ocekivat jos ljepse... Dear god..