Htio sam reci da nije sigurno da ce to zazivjeti do launcha ili ako bude da se nece mjenjati.Iskreno,meni osobno se to jako sviđa.Jer pojedincu to ne uzima nista.Svaki igrac kao i dosada ce igrati i sebe individualno razvijati i napredovati kroz rankove kao i dosad.Znaci imas score 50,bodovi ce ti rasti,bit ces prvi na listi u svome timu ili cjelokupnom scoreboardu i tih otprilike 5000 bodova idu tebi ali nisi ostetio neprijateljski tim za 50 ticketa.Ako se ekipa bude rokala a ne igrala na hvatanje objectivea runde ce trajat duze.Isto tako pred kraj ako je runda napeta runde ce biti epske i napete bas kao u rushu.Zamisli situaciju da gubis i ostalo je samo 10 ticketsa do kraja a potrebna ti je jedna zastava da okrenes rundu u svoju korist.Ekipa ce imati vremena napasti zastavu i odraditi taj zadnji fajt a ne npr. da 10 noobova izginu odmah i ponovo se spawnaju i ode tih 10 ticketa a da nisi ni stigao reloadat pusku.
Znaci konacno,po prvi puta nemoram Caps Look-om pisati u chat idiotima,nego ce im igra sama reci-PTFO!!! Meni se sad ovo jako sviđa i ne zelim da to promjene.Ovo ce pomoci i protiv cheatera u neku ruku.Individualno on ce sebe nabijati ali nece radit stetu i utjecaj na sam tijek runde
Da, ali ovo nije strategija već FPS...igrači sa skillom se neće nagrađivati kako bi se trebali.
Misliš ti da će nova ekipa ili ona casualnija ekipa igrati objective? Moš mislit...nisu ni prije pa neće ni sada. Oni žele napucavanje, "ludu grafu", epic ovo, epic ono...boli njih kuki za pravi smisao igre ili game modea.
Ja volim tu kombinaciju napucavanje, probijanja kroz protivnički tim da bi došao do objectivea...što kada ja napravim 30 killova? OK dobijem bodove i unlockam oružje, battlepack itd. i što onda? Moj squad i tim neće imati koristi od toga što Nenad_87 je gore u avionu skilled as fuck neće imati utjecaja na ishod meča...ili ne znam neki dobar recon je isto beskoristan na bojištu jer mu se jednostavno neće isplatiti stati u nekom grmu kao u prijašnjim BF-ovima, jer neće napraviti 10 ključnih killova u rundi koji će odlučivati na kraju.
Izgleda da je najbolja taktika ući u neki mali oklopnjak, jeep i samo švrljati od zastave do zastave jer se ništa drugo neće ni isplatiti...ne kužim zašto DICE okreće ovaj serijal prema casual vodama sa ovim potezom da totalno poglupe Conquest.
Zaista ne vidim potrebu za mjenjanjem Conquesta ovako drastično...aposlutno ništa nije nedostajalo u tom modu osim dobrih i loših mapa te dobrih i loših igrača...