Nije nista potvrđeno.Izvukli ste to iz jednog levelcapovog videa ili cijeg vec.Tako su i međusobno neki od youtubera govorili da bayonet charge dobiva onaj koji prvi krene,a neki da pobjeđuje onaj koji zadnji krene i svi su 100% stojali iza svojih tvrdnji.Pricalo se i o tenk takedownu a bio je to obicni glitch.
Za mjesec dana sami cemo si potvrdit u beti.Nakon bete do izlaska igre opet se moze promjenit.A kad izađe igra i nakon prvog updatea ovisno o reakciji igraca dobit cemo sta zelimo,nema brige.Mene veseli da igra nije prebrza kao sta se prikazivalo na pocetku.ovaj video sve pokazuje i ovo je nevjerojatno.Opet sam nahajpan maksimalno.Mapa je tako dobra za sve modove.Jedna mapa a tri razlicita dozivljaja-sunce,kisa,magla.Cjelo vrijeme razmisljam u cemu je stvar da igra tako dobro izgleda.Ok,teksture,art i detalji sami po sebi su brutalni ali nesto mi uskace u oci stalno i tek sad skuzim da je cjela mapa renderirana u tesalaciji.Znaci udubine,brazde,obicne neravnine nisu vise samo shaderi i trikovi da zavaraju oko,nego su sve stvarne tesalacijske udubine.Ovo je dovoljno pogledat i u 1080p na srednjoj velicini youtube prozorcica
http://www.youtube.com/watch?v=eKGqtZc-xsQ
Battlefield 1
19Marksman89
Potvrđeno je...i nije "izvučeno iz jednog videa"...pa zna se da je to novi koncept conquesta.
Htio sam reci da nije sigurno da ce to zazivjeti do launcha ili ako bude da se nece mjenjati.Iskreno,meni osobno se to jako sviđa.Jer pojedincu to ne uzima nista.Svaki igrac kao i dosada ce igrati i sebe individualno razvijati i napredovati kroz rankove kao i dosad.Znaci imas score 50,bodovi ce ti rasti,bit ces prvi na listi u svome timu ili cjelokupnom scoreboardu i tih otprilike 5000 bodova idu tebi ali nisi ostetio neprijateljski tim za 50 ticketa.Ako se ekipa bude rokala a ne igrala na hvatanje objectivea runde ce trajat duze.Isto tako pred kraj ako je runda napeta runde ce biti epske i napete bas kao u rushu.Zamisli situaciju da gubis i ostalo je samo 10 ticketsa do kraja a potrebna ti je jedna zastava da okrenes rundu u svoju korist.Ekipa ce imati vremena napasti zastavu i odraditi taj zadnji fajt a ne npr. da 10 noobova izginu odmah i ponovo se spawnaju i ode tih 10 ticketa a da nisi ni stigao reloadat pusku.
Znaci konacno,po prvi puta nemoram Caps Look-om pisati u chat idiotima,nego ce im igra sama reci-PTFO!!! Meni se sad ovo jako sviđa i ne zelim da to promjene.Ovo ce pomoci i protiv cheatera u neku ruku.Individualno on ce sebe nabijati ali nece radit stetu i utjecaj na sam tijek runde
Htio sam reci da nije sigurno da ce to zazivjeti do launcha ili ako bude da se nece mjenjati.Iskreno,meni osobno se to jako sviđa.Jer pojedincu to ne uzima nista.Svaki igrac kao i dosada ce igrati i sebe individualno razvijati i napredovati kroz rankove kao i dosad.Znaci imas score 50,bodovi ce ti rasti,bit ces prvi na listi u svome timu ili cjelokupnom scoreboardu i tih otprilike 5000 bodova idu tebi ali nisi ostetio neprijateljski tim za 50 ticketa.Ako se ekipa bude rokala a ne igrala na hvatanje objectivea runde ce trajat duze.Isto tako pred kraj ako je runda napeta runde ce biti epske i napete bas kao u rushu.Zamisli situaciju da gubis i ostalo je samo 10 ticketsa do kraja a potrebna ti je jedna zastava da okrenes rundu u svoju korist.Ekipa ce imati vremena napasti zastavu i odraditi taj zadnji fajt a ne npr. da 10 noobova izginu odmah i ponovo se spawnaju i ode tih 10 ticketa a da nisi ni stigao reloadat pusku.Da, ali ovo nije strategija već FPS...igrači sa skillom se neće nagrađivati kako bi se trebali.
Znaci konacno,po prvi puta nemoram Caps Look-om pisati u chat idiotima,nego ce im igra sama reci-PTFO!!! Meni se sad ovo jako sviđa i ne zelim da to promjene.Ovo ce pomoci i protiv cheatera u neku ruku.Individualno on ce sebe nabijati ali nece radit stetu i utjecaj na sam tijek runde
Misliš ti da će nova ekipa ili ona casualnija ekipa igrati objective? Moš mislit...nisu ni prije pa neće ni sada. Oni žele napucavanje, "ludu grafu", epic ovo, epic ono...boli njih kuki za pravi smisao igre ili game modea.
Ja volim tu kombinaciju napucavanje, probijanja kroz protivnički tim da bi došao do objectivea...što kada ja napravim 30 killova? OK dobijem bodove i unlockam oružje, battlepack itd. i što onda? Moj squad i tim neće imati koristi od toga što Nenad_87 je gore u avionu skilled as fuck neće imati utjecaja na ishod meča...ili ne znam neki dobar recon je isto beskoristan na bojištu jer mu se jednostavno neće isplatiti stati u nekom grmu kao u prijašnjim BF-ovima, jer neće napraviti 10 ključnih killova u rundi koji će odlučivati na kraju.
Izgleda da je najbolja taktika ući u neki mali oklopnjak, jeep i samo švrljati od zastave do zastave jer se ništa drugo neće ni isplatiti...ne kužim zašto DICE okreće ovaj serijal prema casual vodama sa ovim potezom da totalno poglupe Conquest.
Zaista ne vidim potrebu za mjenjanjem Conquesta ovako drastično...aposlutno ništa nije nedostajalo u tom modu osim dobrih i loših mapa te dobrih i loših igrača...
To ne umanjuje u tolikoj mjeri nacin igranja u ostalim BF naslovima. I tamo si mogao uzet jeepa i vozat se od zastave do zastave. Ako se i provede taj nacin da killovi ne doprinose ticketima, onda se moze buffat gun aviona, moze biti presudan u killovima, ali bez utjecaja na tickete vec na stanje na tlu. Mene zanima kako ce se odvijat skidanje tih aviona, vise nema high tech opreme, sve je manualno. Mozda ce stvarno avion biti OP u ovom battlefieldu.
Tek je alpha (koliko su pripremali ovaj build za E3) a BF igre svaki put vise puta promjene nacin bodovanja. Kako ce bit u beti a tek u final igri.
Battlefront je recimo imao potpuni drugi set spawnova i bodovanje u beti i u final verziji walker assaulta.
Znaju oni sta rade i avioni ce sigurno imat vaznu ulogu kao i u svakoj BF igri.
Ova toljaga od levelcapa nema pojma sta prica, poznat kao glavni hejter vozila u BF igrama i sve je njemu OP. BF nije igra u kojoj imas pusku, ciljas i kraj... to je citav spektar i sandbox mnostva mehanika i vozila, al glavno da on mora kukat. Ono, lik koji je izjavio da je Hardline najbolja BF igra... sta se tice samog gameplaya avioni su mi prava bomba, jedva cekam.
I u slucaju da apsolutno nema bodovnog utjecaja avioni su kao pojava dovoljni da ometaju protivnicku ekipu. Plus imas otvoreno polje i destrukciju pilot iz zraka moze biti heben "recon" plus ekipa koja suradjuje sa pilotom uvijek moze imat prednost jer zna odakle dolaze ili u kojem smjeru idu..Kada gubitnicka strana dobije Zeppelin koji moze preokrenut čitavu rundu itekako ćete tražiti pilote.
Plus, ovo je samo za conquest, bit ce vise modova i vidjet cemo u kojima ce imat vecu ili manju ulogu a tu je i dedicated air superiority.
Bar DICEu se ne moze prigovoriti.. doslovno sta god fanovi pozele to i dobiju. Koliko puta su preokrenuli BF4 i dodali sto traze pa micali pa vracali pa battlefront. Dice je primjer kako se radi podrska i slusa community.
Dobra timska runda
http://www.youtube.com/watch?v=YF8WTg0g8L8
Nisam mislio da ću preordat prije nego što probam betu ali sam našao za 40 funti što je oko 360kn za ps4, jednostavno pre dobra cijena a ionako bih je uzeo na kraju
Ja cu iz infomarka kutiju uzet
Nisam mislio da ću preordat prije nego što probam betu ali sam našao za 40 funti što je oko 360kn za ps4, jednostavno pre dobra cijena a ionako bih je uzeo na krajuGdje? Daj link please!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bio deal do 27. u ponoć :Nisam mislio da ću preordat prije nego što probam betu ali sam našao za 40 funti što je oko 360kn za ps4, jednostavno pre dobra cijena a ionako bih je uzeo na krajuGdje? Daj link please!Nisam mislio da ću preordat prije nego što probam betu ali sam našao za 40 funti što je oko 360kn za ps4, jednostavno pre dobra cijena a ionako bih je uzeo na krajuGdje? Daj link please!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nevjerojatno.Znaci ovo je cista in game gameplay grafika,bez editiranja.Samo je maknut HUD i pozicija kamere.A znamo da Multiplayer ima "slabiju" grafiku
http://www.youtube.com/watch?v=bS2RKpsLLdE
http://www.youtube.com/watch?v=SRUAUt6fNH0
http://www.youtube.com/watch?v=sl3HJ2JnJHo
Jedva cekam, preorder(deluxe edition) je pao jos prije jacih mjesec dana.
Jedva cekam, preorder(deluxe edition) je pao jos prije jacih mjesec dana.Koliko je to para? 100 eura?
:
Malo manje 80$ , COD: Infiniti Warfare Deluxe Edition dodje 100$, koji je naravno takodjer isto preorderovan.Jedva cekam, preorder(deluxe edition) je pao jos prije jacih mjesec dana.Koliko je to para? 100 eura?
:
https://www.youtube.com/watch?v=NHwlzwIeUUU
Ma kažem to zato što sam "naučio" lekciju da se ne isplati kupovati odmah ove ekspanzije koje dobiješ jer ne znaš hoće li ekipa oko tebe te iste kupiti pa ono bude dosadno, ako ostatak platoona ne uzme istoMalo manje 80$ , COD: Infiniti Warfare Deluxe Edition dodje 100$, koji je naravno takodjer isto preorderovan.Jedva cekam, preorder(deluxe edition) je pao jos prije jacih mjesec dana.Koliko je to para? 100 eura?
:
Ali ajde nije barem 100 dolara već nešto manje pa se lakše proguta.
Na PS4 jel da? Ubaci se u naš FOX platoon pa možemo zajedno sa FFA-a harati
Jel deluxeedition obuhvaca sve buduce dlc-e?