https://www.youtube.com/watch?v=EjP7gPH2jxU

https://www.youtube.com/watch?v=YdoZock92xU

https://www.youtube.com/watch?v=E7h2ExZ3qzM

Battlefield 1 French Forces to Be Paid DLC
While the first World War had different countries participating, don’t expect the French to be part of that list for Battlefield 1’s multiplayer, at least initially.
France will be in the game’s campaign, but for multiplayer, DICE’s Julian Wera confirmed that the French will be part of a premium expansion that will be available post launch.
To really do justice to the French army in multiplayer and, once again, to show a side that we’re not used to seeing, we have chosen to dedicate an entire premium expansion with special treatment after the launch of the game.
Pardon Google translate, but that plainly says that the French will be part (or be showcased) of an expansion available after launch. Well, there you have it. At launch, shooter fans will be able to play as troops from: Britain, Germany, United States, Austro-Hungarian Empire, Ottoman, and Italy.

Sve mi je vrhunski ali gameplay mi je prebrz. Nerealno brzo. To mi jedino ne leži. Siguran sam da ću se s vremenom naviknuti...
BBC2 mi je na tom polju najbolji. Dosta sporije.

Eto vidiš a recimo ovaj stonemountain64 je rekao da je BF1 sporiji ili isti kao BF4 a tako se i meni čini, meni uopće ne izgleda brzo, po meni jedini ''brz'' battlefield je hardline, ovo što sam vidio u BF1 mi je više-manje isto kao i BF4

Meni je jedina zamjerka šta više vuče na WWII nego na WWI.

Izgleda da je brzo zbog drugacije animacije trcanja..u bf3 i 4 smo imali sporije i duze zamahe puskom a sada su kraci i brzi i uz to se slika vise kao trese pa stvara takav dojam.

A dok se ne zaigra neka alfa ili beta mozemo samo nagadati dal je brz il ok, i meni se čini dosta brzže sve. Budu oni to tweakali lako...

https://youtu.be/5IHaoK1VY70

Djelomično stoji što LC kaže ovdje, ali čemu onda WW1? Zašto ne WW2?
Ionako podsjeća više na WW2 nego 1, a pošto WW1 ovdje nije baš puno donio u gameplayu ne vidim baš veliki smisao WW1 ere.
I da što god kaže pokušavajući opravdavati brzinu gameplaya ne stoji...treba se usporiti jer ovo je prebrzo.

Koje kukanje lol  daj uzivajte u igri, bf nikad nije bio realistican. A ocito idu na stiliziranu ww1 akciju koja zbog samo corea battlefielda vise vuce na ww2. Ima smisla i ww1 od zeppelina do stila, atmosfere, izgleda i cudnih oruzja koja izgledaju badass. Nek bude dobra igra i to je to

Moraju pruzit dinamiku i raznovranost oruzja iako mnogi nisu ni vidjeli neka od ta oruzja jer igracima dosadi da recimo igraju samo sa bolt action i odustanu od igre, ovako imaju hrpu oruzja ,dinamican gameplay a i tek smo vidjeli samo jednu mapu. Svi znamo koliko mape imaju ulogu u sam flow gameplaya

Ja jedino želim da bude mrvicu usporen gameplay ili bar gipkost tenkova i to je to. Sve ostalo izgleda genijalno.
I zanimaju me te mikrotransakcije što će biti u igri jer od same riječi mi se okreće želudac...
Što se realističnosti tiče, Verdun 1914-1918 mi je na Steam wishlistu za realističnost.

Mikrotransakcije ce vjerojatno biti Battlepackovi kao u BF4 i BF: H (nisam siguran, njega još nisam igrao), dakle čisto kozmetičke prirode i timed XP boostovi (e ovo mi se baš ne sviđa).
Njih možeš zaraditi i normalnim leveliranjem u igri, ali i izdvojit koji penez za pokoji.

Također su u BF: H uveli cash stystem kojim otključavaš nova oružja i gadgete, a postoji šanse da BF1 napravi nešto slično sa warbondsima. Naravno, warbonds su savršene za uvaliti kao mikrotransakciju.

Jedino se nadam da neće nove gadgete/oružja stavljati u Battlepackove kao što to trenutno Activision radi u CoD-u, i da će možda napustiti koncept XP boostova i odvojiti experience od scorea jer je ovako bezveze i ti boostovi (kao i double/4x XP vikendi) pumpaju statistiku nekim igračima i uništavaju smisao leadboards i kompetitivnosti.

BF mikrotranzakcije su tu od BF3, budu battlepackovi i shortcutovi za klase koje nisu ni potrebne i lako se odključaju u igri, ništa se ne brinite, nije Pay to win :)

Battlepackovi su ubačeni u BF4, a shortcutovi su u serijalu još od Bad Companya 2. Shortcutovi su klasika za EA-ove igre, svugdje ih guraje gdje mogu (pa čak i u NFS naslove).

Aha, sad više kužim :)
Ma jedino se brinem jer je to EA. Manje bih se brinuo da je neka poštena kompanija kao Ubiso- aha, da. Kao Konam- aha i oni isto. Nema veze...

Sve su to mikrotransakcije i ništa od toga neću kupiti kao i dosad. Sve se moze otkljucavat i ne narusava gameplay, a tko hoce kupovat te battlepackove nek si kupuje.  :

btw u hardline mozes kupovat dodatne battlepackove i sa in-game cashom , dakle ne samo nagrade ko u BF4 vec i dodatno ako ti treba jos

Nece Dice dopustit da ih EA pohleza zezne. Čudi me da još nisu i premium najavili...