Fantasticno! Jedan onako totalni reboot.HUD,killfeed,animacije sve nesto sasvim novo u drugacijem setingu.Zvuk za ono malo se cini brutalan,o grafici netreba pricat. Mapa mi se cinila jedna od manjih ali kao takva cista perfekcija u artu i tome da bude dobra..Zato jer je puna zaklona,rupa,rovova,brezuljaka,niskih zidova itd. Jako me podsjeca na stare cod 2 mape.
Sta se tice gameplaya oruzja izgledaju premocno i sirovo.Svidaju mi se okrugli i raznovrsni nisani.Reload je brz za taj rat to je jasno ali jos 100 stvari cemo naci koje nece biti priklade stvrnom prikazu iz tog doba zato jer je ovo igra i za svrhu gameplaya neke stvari se moraju mjenjat.Meni osobno nakon sta sam vidio prvih 5min nije vise bilo na pameti dali je prvi svjetski ili drugi i koliko je vjerodostojno prikazano.Za singleplayer ti segmenti cw biti bitni ali za mp dovoljno mi je samo seting,dobra mapa i balans.
Destrukcija izgleda predobro..blato,izmjena vremenskih uvjeta,random pad cepelina,detalji,prljanje oruzja ili kapljice po kisi no coment.
Razlicite su i animacije kada neko mrtav pada na pod.Kao sta sam predvidao ostvarila mi se zelja da ulazak u tenk bude animacijski kao i pogled iz tenka.Za cjeli squad u tenku necu ni govorit.
Fizika je ostala donekle ista sta je dobro.Ta fizika je glavni izvor zabave i bf momenata koje svi volimo.
I kao sta smo svi primjetili jedino sta izgleda prebrzo ali ne zabrinjava me to jer Bf i DICE su poznati i jedinstveni da suraduju sa communitiyem i gledaju na feedback.
Sa ovom igrom su od samog reveala krenuli sa communitiyemni feedbackom i mislim da je ovo sa namjerom prikazano pa ce se vidjet sta je najbolje prihvaceno.A treba uzet u obzir da se igralo na PC -u i to sa likovima koji mrdaju onaj mis i kad trce pravocrtno.
Po meni,ova igra ce uspjet.Izgleda fantasticno,zvuci fantasticno,netcode je rijesen i sada samo da je na launch dovedu sa minimalno bugova ovo ce pokorit FPS multiplayer kao i dosad.
Bit ce bolji od najboljeg Battlefielda.A znamo da onaj Bf koji i nije najboli bio opet je najbolji shooter na trzistu.Bit cu hrabar i optimistican pa cu rec da ocekujem i dobru kampanju