danex83 Koliko inače traju kampanje u tim betelfildovima?..meni se sviđa setting..trailer me podsjetio na filmove shaolin i posljednji samuraj..ono mehanizacija vs konji & mačevi
buz Pošto nema helikoptera, moglo bi biti po 3-4 aviona sa svake strane što će omogućiti odlične dogfightove.
viper89 Ovaj cover (i ime, al ajd) je ocajan. Uopce ne predstavlja igru a koliko imaju fantasticnih scena iz trailera lolovako izgleda gameplay:ko battlefront, ludnica
19marksman89 Da i ja mislim da bi ovih aviona mogli bit kao u air superiority modu...cover je uzasan...ali trailer je pozitiva samo takva...sad mi i ime ima smisla...nama je battlefield strana rijec pa ne stima..ali bojno polje jedan nakon ovog trailera stvara hype za bojno polje 2 i "future of battlefield"
Fenix Ma ime je glupo i tocka. Al naviknut cemo se, tu ce vrijeme i PR napravit svoje.Glavno da je igra odlicna, a bit ce 100%.
Nexus Da i ja mislim da bi ovih aviona mogli bit kao u air superiority modu...cover je uzasan...ali trailer je pozitiva samo takva...sad mi i ime ima smisla...nama je battlefield strana rijec pa ne stima..ali bojno polje jedan nakon ovog trailera stvara hype za bojno polje 2 i "future of battlefield"Po njihovom objašnjenju ispada da prije WW1 nije bilo nikad rata.
StarFox_N Pošto nema helikoptera, moglo bi biti po 3-4 aviona sa svake strane što će omogućiti odlične dogfightove.I nema Igle/Stingera : Konačno ćemo mi koji volimo pilotirati doći na svoje. A i općenito bi gameplay trebao biti puno bolji jer ako barem donekle budu išli na autentičnost neće biti svih tih silnih điđa miđa kao u četvorci koje su ubijale gameplay.Prvi dojam je pozitivan. Za ime me zaboli ali da...retardirano.
Fico Pa. Ovo se kupuje.Na šta ovo liči ljudi moji... Koliko potencijala, dogfightovi, shovel fightovi, rovovi, blato svugdje, vatrena oružja koja će se trebati pažljivije koristiti, bojni otrov... Svaka čast, ovo je fenomenalno.
viper89 Bilo bi super kad bi svaku mapu posebno dizajnirali i svaka ima nesto posebno, od outfita oruzja vozila a ne sve nabacanoTakav per map pristup je najbolji i mogu savrseno izbalansirat gameplay a ne sve nabacano na sve strane. Svaka mapa bi inala ono nesto i epska iskustva zasebno.
buz Da, ključ je autentičnost. Kao što rekoh, oružja moraju biti veoma jadna i neprecizna, vozila moraju biti troma i spora. U odnosu na današnja, naravno. Ako to sve naprave kako treba igra će biti fenomenalna.