Nexus Nije. Još gore je.Zasto uvik moras bit dezurno sralo? Niko jos ni sekundu igre nije vidija, al bitno da se ovde vec proklinje sve zivo i nezivo, sta zbog sugavog broja na kraju imena, sta zbog tematike.Jebote zivot sta ogadis temu, neda mi se ni citat nista a kamoli nesto kontruktivnije napisat.Jedan-dva posta u zadnje dvije stranice i ogadim temu? Čime? Pa postao sam nekakve leak fotke...ne vidim problem. Ako ti smeta nemoj pratiti.
Fenix Ljudi, tko god ovdje vidi bilo kakvu problematiku onda je u njemu problem. Dobra zahebancija se vodi zadnjih 5-6 stranica, pa ajmo i nastavit dalje u dobrom raspolozenju.
maverick Ne kuzim zasto admini ne reagiraju dok je vrijeme kad netko iz dosade ili namjere provocira i zagađuje.Uvijek se ceka da neko reagira,pa kad nastane svađa onda se opominju dvojica...pa opomenite prvog koji sere bezveze..Ajde šta si pussy? Nećes razbojnice na nama skupljati poene kod moderatora. Fenix je u pravu. Upravo mi se ovakav stil foruma sviđa, a ne ono u sta su se pretvorili oni neki da ne spominjem koji...
StarFox_N Cijeli dan na poslu i maloprije otvorim temu kad ono vidim rasprava se razbuktala, informacije i leakovi na sve strane.Za boga miloga kakav je ovo superjunak s plaštem na slici iznad ? Molim vas recite mi da je fake.
Nexus Cijeli dan na poslu i maloprije otvorim temu kad ono vidim rasprava se razbuktala, informacije i leakovi na sve strane.Za boga miloga kakav je ovo superjunak s plaštem na slici iznad ?Ahh...vidiš i sam da je "nešto".Nekakav steampunk ili nešto treće čini se.
viper89 Što mislite je li moguće da ovo bude i WWI i WWII igra?nije nikakav ww2. 1 je u nazivu zbog ww1,a na artu je crnac iz harlem hellfightersa tj divizija iz ww1Sad koliko ce biti alternate...
ivancro95 Baš zato kažem jer ti Harlem Hellfighteri su bili aktivni do 45. pa zato.Što se tiče alternative mora je biti jer semi-auto puške i bolt action nisu dovoljno različiti da bi bilo dinamike u igri, isto tako rovovske bitke bi radile jedino za rush, bit će nešto... ja sam optimističan i vjerujem da će biti dobro.
StarFox_N Baš zato kažem jer ti Harlem Hellfighteri su bili aktivni do 45. pa zato.Što se tiče alternative mora je biti jer semi-auto puške i bolt action nisu dovoljno različiti da bi bilo dinamike u igri, isto tako rovovske bitke bi radile jedino za rush, bit će nešto... ja sam optimističan i vjerujem da će biti dobro.Ok. Da ubace malo raznovrsnija oružja i mrvicu naprednija vozila to je ok. Ali ako bude žešći steampunk e onda jeb* ga...
fan-of-war Koliko su ovi DLC-ovi bili dobri to dokazuje i anketa :)Anket izostavila daleko najbolji-Back to KarkandArmored Kill je isto bio odlican.CQ sam uzeo samo radi novih oruzja,mape su bile jako lose i nisu pristajale BFu.