ivancro95 Slika sa Battlefield twitteraJbt ovaj logo izgleda kao od bad companya ako se zumira slika, jer ispod Battlefield nešto piše + ovo su moderniji helikopter i avion, da nije baš BC3 lol
fan-of-war Cekaj je li ovo slika iz igre????Meni ovo izgleda kao stvarnost.Dice trola.WW je jos u igri.Na mobu sam pa ne vidim
Nexus Cekaj jer ovo slika iz igre????Meni ovo izgleda kao stvarnost.Dice trola.WW je jos u igriWW je upravo ispao iz igre. Pa ovo je Apache heli...dabogda mene poslušali pa stavili u Hladni rat Ovo su neki isječci iz trailera za sutra.
ivancro95 Od kad ww2 setting ima ovako moderna vozila?Nešto moderno je... a bf5 nije jer piše Battlefield i nešto ispod.
fan-of-war Ova slika je stavljena u tweetu koji najavljuje preshow tako da je moguce/vrlo vjerojatno da ce prikazivati povijest BFa,a ovo su slike iz BF3/4?WW je jos u igri
skyr3xx WW1/2 dolaziTo je slika s preshowa koji će bit sutra, nemora ništa posebno značiti, pogotovo nakon ove slike gore.
fan-of-war Vidis da su iza iste slike.Ova srednja slika je BF1942,ostale dvije su BF2,3 ili 4Samo je onaj teaser prikaz iz novog BFa.
Fico Confession time: Nikad nisam igrao MP Battlefielda osim cca 2 sata dvojke Ali ovo skoro pa sigurno uzimam, kakav god da bio setting
19marksman89 Muahaha 19Marksman89 je jos u igri!! WW2 it is!!!Najbolje da tolika tajnovitost i trud oko teasera da postigne upravo neizvjesnost sada samo tako padne u vodu i da jedna slika pokvari sve.. P.s. ne iskljucujem ni Vietnam
fan-of-war Confession time: Nikad nisam igrao MP Battlefielda osim cca 2 sata dvojke Ali ovo skoro pa sigurno uzimam, kakav god da bio setting http://youtu.be/IdtKbq3Omkw
fan-of-war A kad je sutra premijera po nasem vremenu?Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk22.00h
viper89 Sigurno nije buducnost jer na traileru ima upozorenje da nisu licence placene za oruzja i vozila sto znaci da imaju slicne modele stvarnima kao u modernim igrama. Da je buducnost nebi to imali jer bi izmislili nepostojeca oruzja.Znaci sigurno je nesto DO moderna. Mozda smisle neki divlji setting u 70ima 80ima ili BC3 sa posebnim feelom nesto drugacije nego cisti ww2 recimo.Uglavnom sigurno nije buducnost.