buz Ono sta me ne zanima nikad nebi ni probao koliko god da je dobro..u mome slucaju...
Ja sam naveo dva tipa igara koje su dobile vrhunske ocjene i koje su jamačno odlične igre, ali đaba to meni.
Ne dajem si za pravo da idem nekog uvjeravat da proba nešto što mu se ne sviđa, ali sa ovakvim stavom previše ljudi griješi.
Suditi igru (u ovom slučaju) na temelju nekih predrasuda ili po principu "ovaj setting mi ne paše" je greška zbog koje se propusti hrpa dobrih igara.
Moja 3 najrecentnija primjera koja su mi pala na pamet u 5 sekundi su Rainbow Moon, Guacamelee i Final Fantasy X.
3 igre koje sam, na temelju jednog i pol videa i "zatucanog" mišljenja " da mi to ne odgovara i da to ne volim" smatral čistim glupostima.
U redu je da probaš pa onda doneseš objektivan zaključak da li ti stvarno ne odgovara, ali pričat ovak napamet, bez da se pruži prilika nema smisla.
Ne mislim niš loše sa komentarom, niti ovo treba bit pametovanje nekome (konkretno Marksmanu i Mavericku koje sam kvotal).
Samo, eto, prijateljski savjet.
I meni se Persona ili Wow ne sviđaju, a dam se kladit, kad bi to probal, da me nebi mogli skinut sa njih.
Anyway, samo moja 2 centa o tome, natrag na BF5. :)
Nije me briga koji će bit setting (makar se slažem da bi još jedan shooter u budućnosti bio too much), neka isporuče kvalitetan single i multy koji radi bez problema i moje novce će dobit.