A mislim, možemo mi svi srat koliko hoćemo, ali većina nas je natukla preko 50 sati sigurno u BF1. Na početku je bilo jako zabavno, pogotovo s ekipom igrat. Kasnije nas je sve pustilo. Nema bas toliko sadržaja u smislu da nema različitog oružja i dodataka kao sto je bf4 imao. Nemas puno toga za otkljucavati pa ti samim time pada i motivacija za igrom.
U BF4 imas pun kurac razlicitih pusaka i dodata za njih i bas osjetis razliku ovisno koju pusku koristis. Uz to, puske imaju onu svoju tezinu, recoil, bas dobro simuliraju prave puske. BF1 je izgubio taj feel jer su se htjeli nametnuti sto siroj publici i to je odbilo igrače. I tu ne osjetis neku preveliku razliku u puskama, ja u BF1 gledam koliko metaka stane u spremnik i to je to.
Uz to, problem je u gameplayu, ekipa previse spamma granate i onda ti sjebu igru. Tesko mi ti je to objasnit, to bas moras dozivjet kad ti je cijela mapa zelena od onih dimnih bombi.
Al dogodi se par puta da odigras napeti 1000-999 meč i tu igra sjaji u punom sjaju. Uz to, vizuali i destrukcija su fenomenalni. Igra je u takvom stanju da ju nema smisla igrat solo, ali s ekipom jos uvijek moze biti dobro, tak da dodi ovaj vikend i odigraj s nama kojku partiju.
Zaboravio sam gore i buz spomenuti, i on je s nama rokao. Dodi buze za vikend pa da nove mape isprobas.
EDIT: Eto Ivan sve rekao u jednoj recenici.