Plješći koliko god hoćeš, valjda te to zabavlja. Ja znam što je meni najbolje, ovdje izražavam svoje mišljenje jer za to forum i služi nadam se. I ovo ponavljam već bezbroj puta. Mislim da ne trebaš puno razmišljati da bi shvatio što ja mislim o Battlefieldu 2142. Prema tome ostajem pri tome da mislim da budućnost nije za Battlefield serijal. I jebe mi se ako netko drugi na to svršava.
Kakvo mišljenje, svi se izvlače na to mišljenje samo da im ne možeš ništa reć. Tvoje mišljenje je bedastoća iz razloga koje sam ti naveo. Da Battlefield 2142 nikad nije postojao i da si izrazio svoje mišljenje onda bi imalo smisla, smatraš da budućnost ne leži BF serijalu. Ali pošto DICE ne misli tako, onda je tvoje mišljenje uz dužno poštovanje kurčina.
Sve igre koje izađu van su onakve kako developer odluči. Ako ćemo se vezat na to, onda lockajte sve teme koje se tiču bilo koje igre i pretvorite forum u tržnicu. Šta oni odlučuju to mene ne zanima, ja ovdje raspravljam o određenoj temi i dajem svoj komentar svidio se on nekome ili ne jer će upravo vremenski setting ove igre odlučiti na prvu hoću li kupiti igru ili ne.
I buz nemoj se molim te naljutiti i uvrijediti, ali nemoj si davat za pravo određivati tko će što misliti i napisati u otvorenoj raspravi o nekoj temi. To pravo nemaju niti moji roditelji, a kamoli netko koga osobno ne poznam već s njim samo raspravljam na internetu. Pogledaj sve moje postove do današnjeg dana i nigdje nećeš naći da nekom namećem svoje mišljenje ili da omalovažavam njegovo. To je jednostavno nekulturno i bezobrazno.
Sad ću ti navesti jedan drugi primjer koji nema veze sa Battlefieldom, ali shvatit ćeš o čemu ti pričam. Igrao sam prije na ps3 s ekipom COD 4 i COD BO1. Igre su mi se sviđale, igrali smo skupa i bilo je super. E sad, pogledaj setting i vrijeme gdje su najnoviji nastavci smješteni pa ćeš vidjeti razliku. BO3, Advanced Warfare i to je nisam niti taknuo i po meni niti u COD-u takav setting nema mjesta. To se sve može izbjeći tako da se izda novi independent naslov, ali činjenica je da samo ime puni blagajnu proizvođača i zato dolazi do ovih rasprava. Nije stvar u tome što mi možemo ili ne možemo promijeniti niti je ovo tema o tome.