19marksman89 Evo nesto malo drugacije!Posveceno mojoj najdrazoj klasi i svim medic-ima Htio bi samo naglasit da obratite paznju na detalje u prvom djelu videa sa spectatora i slow motiona.Pogotovo scenu na 0.Kakve su to fluidne animacije a jos je slow motion to je nevjerojatno.Pogledajte samo kako se fizika mrtvih tjela ponasa dok padaju po stijenama i onda animacije lika dok ga rafal izreseta i probusi u trbuh skupa sa fizikom uniforme.Znaci puska odleti u zrak i kundakom udara u stijenu i odzvanja.Pa te stvari nema sanse primjetit usred gameplaya ovako.Kasnije isto landship doslovno prolazi kroz kucicu a krhotine mu ostaju na krovu i nosi ih sa sobom dok se ne prospu po podu.Prije sam ulazio u te rasprave sa nekim clanovima o tome kako je Frostbite najmocniji engine pa su me uvijek prozivali kao Battlefield fanboya ali opet cu uc sa svakim u raspravu da je ovo sam VRH piramide u gamingu!Cak znam da i ne pretjerujem kad kazem da je od Bad companya 2 do Bf1 svaki frostbite skoro pa generacijski napredak.Evo Bf4 od Bf3 pogotovo i sada Bf4 i Bf1je toliki napredak kao da nisu u istoj generaciji igre.Slusalice za najbolje iskustvo:http://www.youtube.com/watch?v=1CICAyBieqw
StarFox_N Nexus Ne slažem se. Uopće nisu osakatili PS4 verziju. Teško da PS4 hardver može bolje od ovoga ako uzmemo u obzir da je BF1 jedna od najzahtjevnijih igara današnjice.S druge strane BF1 je na PS4 sasvim ugodno iskustvo. Izgleda lijepo i vrti se ok. Ja nemam nikakve zamjerke. Baš uživam.
Nexus Nexus Ne slažem se. Uopće nisu osakatili PS4 verziju. Teško da PS4 hardver može bolje od ovoga ako uzmemo u obzir da je BF1 jedna od najzahtjevnijih igara današnjice.S druge strane BF1 je na PS4 sasvim ugodno iskustvo. Izgleda lijepo i vrti se ok. Ja nemam nikakve zamjerke. Baš uživam.Ma ok to je nekakvo moje mišljenje. Nisam prezadovoljan performansama niti one utječu na moju igru (osim, ako bi igra freezala lol) , ali nije mi naugodnije iskustvo u usporedbi sa BF4 koji mi je puno ugodniji za igrati.
ludi_milesio21 Nexus Ne slažem se. Uopće nisu osakatili PS4 verziju. Teško da PS4 hardver može bolje od ovoga ako uzmemo u obzir da je BF1 jedna od najzahtjevnijih igara današnjice.S druge strane BF1 je na PS4 sasvim ugodno iskustvo. Izgleda lijepo i vrti se ok. Ja nemam nikakve zamjerke. Baš uživam.Ma ok to je nekakvo moje mišljenje. Nisam prezadovoljan performansama niti one utječu na moju igru (osim, ako bi igra freezala lol) , ali nije mi naugodnije iskustvo u usporedbi sa BF4 koji mi je puno ugodniji za igrati.od zadnji puta kad si ti igrao mislim da je puno toga poboljsano , spoji se opet pa da probas,znam da si govorio oko onih inicijalnih testova da je prelose , pogotovo na st.quentin scaru radi frejma, spoji se za vikend s nama pa da probas, pusti onu formulu neka se odmori malo
viper89 Bio je onaj patch koji je ubacio drugaciji temporalni AA koji je boostao performanse, cak i na konzolama. A i opcenito su sredili malo neke mape poput Scara i Grape. Sasvim normalno se moze igrati i na obicnom PS4.Kao sto ludi kaze, uleti i zaigraj s ekipom. Tu je zabava. Odustao si jer nisi igrao sa nama, a ne zbog performansi. Dosadno je solo.
Nexus ludi_milesio21 Yup znam da su poboljšanja došla. Čim uhvatim vremena vratiti ću se na BF1. Hrpa drugih igara je došla u međuvremenu i nikako se vratiti na BF...
ludi_milesio21 Bio je onaj patch koji je ubacio drugaciji temporalni AA koji je boostao performanse, cak i na konzolama. A i opcenito su sredili malo neke mape poput Scara i Grape. Sasvim normalno se moze igrati i na obicnom PS4.Kao sto ludi kaze, uleti i zaigraj s ekipom. Tu je zabava. Odustao si jer nisi igrao sa nama, a ne zbog performansi. Dosadno je solo.igrat ce on s nama i ispod 30 fps-a dok se prisjeti starih dana.
19marksman89 Ma Nex samo kreni..nekad se tesko natjerat ali sad kad ima ekipe samo kreni..reko sam ti da pogledas video ovo ti je Sinai mapa koja ti nije ok a gle sta se desava sa ekipom..price za pricat unucima http://www.youtube.com/watch?v=LNeIcR5Pw94&t=725s
ivancro95 Ja već mjesec dana ne igram sam, ne isplati se, to uopće nije ista igra kada imaš pun squad i kad si sam sa idiotima.I kad se gubi uživaš, gura te da odigraš ''one win before sleep'' a borbe na zastavama gdje je ne želiš pustiti su neprocjenjive.
ivancro95 Verdun HeightsThe opening barrage of the Battle of Verdun created massive forest fires in which players will fight for domination. This is an uphill battle towards the massive fortresses of Verdun. A constant grinding struggle where the artillery never stops. Where the forge and “the Devil’s Anvil” continues to consume even the bravest combatants.Fort VauxThe first big engagement inside a fort during World War 1 takes place in the dark underworld of Fort Vaux. Down in the maze of dark galleries and wet stone corridors, French and Germans fight ferociously with grenades, guns, bayonets, and flamethrowers. Watch your corners!SoissonsTake part in one of the biggest tank assaults of World War 1. The French 10th Army moves to take back Soissons using their powerful Saint Chamond tanks. Planes, tanks, and infantry clash in the beautiful French countryside in the early hours of a hot summer day. Only the thunderstorm is louder than the war.RuptureIn dire need to capture key bridges across the Aisne river, the French find themselves back into battlefields where poppies grow over a rusty wreck from previous tank battles. It might seem calm but this maze of steel beasts provides an excellent place for those who plan an ambush. As the sun sets over Fontenoy, the battle wakes up.New Game Mode: FrontlinesExperience a mix of Conquest and Rush as you fight for chained control points in a tug-of-war frontline. Both teams fight for one flag at a time and when this objective is captured the action moves on to the next. Capture the enemy’s HQ control point and the game turns into a Rush-style section where telegraph posts need to be attacked or defended.
gunner Mamicu vam vasu, gust mi je vidit da se skupite pa zajedno rokate.Morat cu se uvalit koji put, mogu mislit koji je gust sa ekipom u squadu.U zadnje vrijeme mi je stalno netko od ekipe doma pa mi se glupo spajat dok igramo nas 2, 3 naizmjenice.Pogotovo sto su ovi moji talibani kriminalni.Ali bas kriminalni.. ))Javim vam se koji dan, idemo jako.
19marksman89 Da da..nemoze se na određenim mobitelima zbog krsenja autorskih prava.Neko moze a neko ne,ovisi o mobitelu.Ali ne smeta mi jer je grijeh gledat na mobitel