ludi_milesio21 nisu ja naviko kad me dignu da premjestim na sidearm pa opet vratim , no i rijetki su oni koji te dignu haha i to sto kazes
viper89 zvukovi na 1 ubrzano Hahahaha udavio sam se kad su poceli brljat. ))))zvuci isto kao ovo na 1 na prvu sam pomislio da je ubacio https://www.youtube.com/watch?v=cmlq40G9xK8
19marksman89 Hahaha pa je to..u pocetku je original video i zvuci slicno kao to i onda je Baxter zapravo i ubacen
viper89 Hahaha pa je to..u pocetku je original video i zvuci slicno kao to i onda je Baxter zapravo i ubacen hahah :
ludi_milesio21 odem odigrati danas jednu rundu operation , uzmem 40 playera bas zato da bude sto brze, na kraju sam ostao skoro 2,5 h u toj rundi , uzas koliko mi popilo zivce , nikad kraja , prvi na listi budem s 55-68 to me je dotuklo skroz....
19marksman89 Tek sada sam otkrio mogucnosti spectator moda Kako je to mocan engine i kakva je to igra kad se gleda bojiste sa free kamerom,nevjerojatno.Ovu su 2 bezvezne slike samo
StarFox_N Slažem se. Moćan engine. Kada igram BF i uživam u tome koliko su velike mape i imaju sve te efekte i destrukciju uvijek pomislim koliko je potencijala za neku open world igru iz prvog lica.
ludi_milesio21 odlican score sto se tice k/d-a , ja se jos ne bavim avionima, bas mi je nekako lose to izvedeno na konzolama, pre staticne su mi kontrole, arkadno mrtve i ne svida mi se uopce,tako da se klonim njih totalno osim kad zalutam kao gunner.
Torla Ja uzmem avion često, no do sada niti jednom nisam uspio skinuti drugi avion. Probao sam i attack plane i fightera... U više varijanti, no ni sa jednom ne uspijevam nanijeti veliku štetu drugom avionu. Imate li kakav dobar savjet u svezi setup a i same vožnje?
19marksman89 Sta se tice setupa za drugi avion tu nemas sta puno birat jer njih je najbolje ganjat i skidat gunom a on je defaultan i nemozes ga mjenjat.Mozes jedino ako se odlucis ganjat bombera na fighteru stavit rakete ili imas na attack planeu istu stvar za cepelin.Sve ostalo je samo vjezba i koncentracija.Ovaj moj score gore je napravljen u attack planeu ali nisam ubijao druge avione nego samo prosipao bombe po pjesacima
StarFox_N Ovaj moj score gore je napravljen u attack planeu ali nisam ubijao druge avione nego samo prosipao bombe po pjesacimaI IvanCROsemo redovno radi dar mar s avionom. Iz nekog razloga često možeš letiti cijelu partiju i posipati bombe po neprijatelju a da se nitko ne sjeti uzeti avion i skinuti te.Više puta se dogodilo da me protivnički avion toliko puta ubije da na kraju izgubim živce i ja uđem u Jet i skinem ga kada već nitko drugi neće.