chono7 Tako nekako Ja task managerom ubijem BF1 proces ili alt-tabam pa nek on izlazi koliko ga je volja!
19marksman89 Ja imam toliko jak Pc da kad quitam samo minimiziram igru i uđem u drugu dok on odraduje to :
chono7 Ahahahhaaha! Tako i ja! Igram Stalkera na 2K dok mi izlazi iz BF1, a istodobno pokrecem Division
Torla HC je po meni neigriv... Grozno Plus kada sam na početnom ekranu i odem na customize loadout, sve mi je na početku. 0 rank. Debakl
ludi_milesio21 HC je po meni neigriv... Grozno Plus kada sam na početnom ekranu i odem na customize loadout, sve mi je na početku. 0 rank. Debakl nakon nekog vremena proradi,tako je meni isto bilo.
dabrich Ovaj HC je debilana , neznas uopce po kome da pucas tako dugo do dok ne stavis nišan na njega , ne sjecam se da je bilo tako retardirano na nekom bf ?Poslano sa mog SM-G903F koristeći Tapatalk
StarFox_N Curke, večeras od 20 h nadalje easy506 i ja rolamo pa bi bilo fino da nam se pridružite. Ajde online ekipa. easy i Ja rolamo.
ludi_milesio21 Largest ever screenshot of BF1. 180,000x130,000 resolution, 23 Gigapixels. Made with Cinematic Tools.http://gigapixelgaming.com/contest/zotac_hunt
19marksman89 Sucelje je i dalje smece a bugova ima za rasprodaju! Jadni su vec pomalo.Ali ajde makar je launch i dosad sve stabilno po pitanju servera i netcodea.Sad i ljepo radi ali izgleda po clanku sa portala da su degradirali grafiku.Ja osobno nisam primjetio.Primjetio sam da TXA izgleda drugacije na drvecu.I da...igra je zarazna..nekad mi se uopce neda uc kad nema ekipe ali iz dosade udem i onda se tako zabavim i uzivam. Jos jednom moram rec kako je St. Quentin Scar remek djelo od mape.I vizualno i po gameplayu i atmosferi
viper89 Primjetio sam da TXA izgleda drugacije na drvecu.Uveli su neki novi AA koji je skroz promjenio i TAA na konzolama. Tu su i nastala sranja o cemu je chono i pisao na portalu.
19marksman89 Chono7 moze viper89 meni vizualno ne izgleda losije ali vidim razliku.Bit ce da je stvarno onda istina da su pod "optimizacija" svrstali zamjenu jednog AA za drugi koji je manje zahtijevan pa dobijes nekoliko frameova.. Lol
praetorian Sucelje je i dalje smece a bugova ima za rasprodaju! Jadni su vec pomalo.Ali ajde makar je launch i dosad sve stabilno po pitanju servera i netcodea.Sad i ljepo radi ali izgleda po clanku sa portala da su degradirali grafiku.Ja osobno nisam primjetio.Primjetio sam da TXA izgleda drugacije na drvecu.I da...igra je zarazna..nekad mi se uopce neda uc kad nema ekipe ali iz dosade udem i onda se tako zabavim i uzivam. Jos jednom moram rec kako je St. Quentin Scar remek djelo od mape.I vizualno i po gameplayu i atmosferiMislim da je St. Quentin Scar remek djelo ove igre, po pitanju vizuala, gameplaya i svega.