Igram od izlaska i već mogu zaključiti da ova igra trenutno nema materijala za igranje duže od mjesec dana, čak i manje. Jednostavno fali sadržaja. Nema se što raditi i otključavati itd. Za jedan MP naslov to je teški fail, nažalost.
Odabir oružja i količina istih je premala. Kada se otipišu ove lošije izbor pada na 2-3 puške, što je malo jer dolazi do zasićenja. Većina mapa izuzev 2-3 u kratkom vremenu nakon što se upoznaju postaju užasno dosadne, i redovito ih preskačem.
Uglavnom još igram s kolegom, ali ni ja niti on ne vidimo što bi nas moglo daljnje zadržati u igri.
Hmmm...dalo bi se raspravljati o ovome. Mape su mi ok a gameplay odličan i to će me vjerujem zadržati još neko vrijeme.
Što se tiče napredovanja i otključavanja to se slažem. Oružja je malo i nisu ništa posebno. Skužio sam da se sve svodi na par pušaka koje svi koriste. Ja osobno nisam baš zadovoljan s izborom.
Ne mogu vjerovati da nakon toliko igara još nisu smislili neki inovativniji, zanimljiv sustav napredovanja.
I Battlefront ima klasičan sustav ali opet je bolje jer otključavaš razne likove, uniforme itd.
I moram napomenuti da je UI katastrofa. Nedostatak ribbona i medalja je isto fail. Ovaj sistem s aktivnom medaljom je bezveze.
Mislim da su pogodili s settingom, mapama i gameplayom ali fulali s izbacivanjem Battleloga, oružjem, levelingom, nedostatkom medalja i ribbona.