Nabio sam par sati veceras..nikad ljepsu i impresivniju igru nisam igrao.Danas prvi puta St.Quentin Scar po suncu..pa kako je to predivno,dode mi da stanem i gledam oko sebe..ustvari to i radim pa ginem..a mozda je i najbolja mapa po dizajnu..jako je raznovrsna i savrsene velicine.Ali igra je cudo sta se tice grafike,zvuka i destrukcije.Sa tenkom se doslovno mogu gazit zidovi i kuce..ali kako se katovi urusavaju..danas me tenk sa vrha vjetrenjace roknuo i pao sam na razinu nize i onda me ubili komadi koji su padali..pisalo je "killed by debries"..Na Amiensu padaju citavi blokovi onih ulica..Seine Crossing je imao solidnu destrukciju po tom vecim zgradama ali ovo je cudo..30h igranja i jos uvijek nemogu bit koncentriran na gameplay...te promjene vremena,blato,kaljuza,vjetrovi..Empires edge po suncu je divota od krajolika i onda dode kisa,sivilo..vjetar savija one borove,razrusene kule dvoraca izgledaju surovo...crni dim od tenkovskih olupina se proteze po 20m nisko noseno vjetrom..a koji show tek flamethrover moze izvest na vjetru..premocno stvarno..da ne govorim o jeki i kako odzvanja pucanj iz snipera u planinama monte grappe
30h igranja i nisam se ni pomislio nazivcirat..nista..radit killove je cista ovisnost..vec vidim da ce bit 1000h igranja a ulazak u rundu ce bit sa nestrpljenjem kao day 1..nije ni cudno da je igra osvojila dio publike koji nisu bili naklonjeni Bf-u..umirem od smijeha kad citam u chatu kad likovi pisu "savjete" kao pritisnite Q za oznaciti neprijatelja ili pitaju sa cime se oznacava itd.