Danas sam se malo smirio i puno bolje mi sad ide.Smiro u smislu da ne trcim ko majmun nestpljivo da nekog ubijem i smirio da ne ispaljujem ko divljak sve metke na onoj medic puski nego sporije tempirano usredotocim se na njihove kretnje i bez obzira na sav presing ispalim 3 precizna metka i padaju.Onaj feel kad nekog ubijes je neprocjenjiv.Onaj djelic sekunde kad ispalis zadnji metak i kad se zacrveni hit detector
Koju pušku koristiš? Ja sam otključao onu zadnju i fenomenalna mi je. Velika mana je što ima samo 5 metaka u spremniku, ali je preciznost i stabilnost zakon. Točno kao što si rekao, 3 metka i padaju bam - bam - BAM. Feel kad s tom puškom ubijem je fakat neprocjenjiv, ko droga jbt. Uz to treba spomenuti osjećaj kada uništiš tenk, zadaš zadnji hit Zeppelinu i općenito igranje u avionu. Medic i Support su mi trenutno 2 najdraže klase, Assault koristim samo kada treba razvalit neki tenk, a Scouta uzmem jer mi je Lawrence of Arabia među dražim puškama, a iz nekog čudnog razloga volim spot assistati.
Od svega me najviše iritira kad frajer umre, vidim ga da je dolje, ubijem protivnika, trčim ko Forrest Gump do njega da ga oživim i debil skipa. Kad mi lubanja nestane u sekundi kad dotrčim do njega automatski stisnem R3 i lupim ga lopatom po glavi noobovskoj. Piše ti dolje lijevo ima li ti medic u blizini kretenu, pričekaj da te vratim tu di se borimo i di nam treba ljudi.