brankec pogledao na YT malo klipova single i multy-a, igra izgleda i zvuci vrhunski, svaka cast devovima, tako se to radi 8) :
ludi_milesio21 Jucer narucio oko 18 h igru, dolazi danas izmedu 13-16 h , sad dobio poruku da dolazi, brza santa ,svaka cast :)
Tuhy Main theme u izborniku je brutalno dobar, kampanja grafički izgleda vrh.MP još nisam probal, idem malo po singlu.
19marksman89 Kurir sa mojim paketom je krenuo! Napet sam..Chono kaze da je sinoc do 3 ujutro zaglavio na igri..da je stabilno i cak je i ono sa CPU -om popravljeno
Flipper Jucer narucio oko 18 h igru, dolazi danas izmedu 13-16 h , sad dobio poruku da dolazi, brza santa ,svaka cast :)Sta sad BF? Division igramo od utorka. Meni ce BF taman negdje utorak srijeda doci.Poslano s mobilnog telefona S7
S1r1uS Daleko najbolji Bf ikada, sviđa mi se ovaj meni sa planetom u pozadini i main theme obara s nogu. Ovo če se igrati godinama...
19marksman89 Nemogu ne komentirat ovaj stil kampanje sa pricama a da je za WW2. Ljepo pocetak sa jednim likom u staljingradu...snjeg,zima..sniper.. Pa u pearl harboru..dog fightovi,potapljanje brodova itd.. onda malo guadalcanal i iwo jima npr. Pa malo el alamein po africi i zadnja D-day i malo normandije..Iskrcavanje na omahu sa rangerima a u ulozi airbornea skok i st. Meir eglise i zauzimanje Carentana. I moze malo market garden po nizozemskoj.. Kako bi to bilo dobro
ante-sb Poslao upit za code hellfighter pack koji treba doci uz preorder i rekli da bi trebao doci danas mailom ali jos uvijek nista.Jel netko dobio?
Tuhy Poslao upit za code hellfighter pack koji treba doci uz preorder i rekli da bi trebao doci danas mailom ali jos uvijek nista.Jel netko dobio?Naknadno smo dobili kodove za dijeliti, javi se baš web prodaji, prije ili poslije će poslat
leskirm Ja sam uzeo sa amazona, poslali su mi kod na mail cim su poslali igru, za 330kn se ne mogu pozalit
gunner Poslao upit za code hellfighter pack koji treba doci uz preorder i rekli da bi trebao doci danas mailom ali jos uvijek nista.Jel netko dobio?Meni je bila mala naljepnica ne celofanu od igre, naglasio mi prodavac u SD da ju nebi bacio..
Tuhy Nebi reko, čini se da su im serveri oflline, ni meni neda već 20 minut, a zadnji update je instaliran