Je. Mene je sinoć jednom izbacilo iz meča, a i to je pitanje je li zbog njih ili zbog mog dragog Iskona. Igra izgleda fenomenalno, mape su vrhunske, Operations mod je odličan, mislim da ću uz Conquest taj mod najviše igrati, kao i većina igrača. Ona mapa u šumi izgleda super, no ipak mi nije ništa posebno u odnosu na druge mape. Amiens i Ballroom Blitz su savršenstvo. Čim sam upalio igru odem isprobati Operations na Alpama i nisam mogao vjerovati kako sve to dobro i lijepo izgleda. Kad smo srušili Zeppelin doslovno sam sa 3 lika oko sebe stao i skupa smo gledali kako se ruši. Predivno.
Inače, nisam nešto u životu igrao Battlefield. Probao sam jako malo BF4 i igrao sam nedavno Battlefront (ako se uopće on može usporediti) - znači noob sam. U početku kaos, ne znaš s koje sve strane pucaju, k/d mi je sramotan, ali brzo sam pohvatao. Full mi se sviđa PTFO pristup igri, trenutno igram samo medica i vidi se koliko puno znači dobar medic. Recimo u šumi nam uzimaju D, mi se branimo, peder baci granatu u rov i ubije trojicu naših odjednom i zastava se kreće spuštat. Evo mene, bacam se u rov koji mi pruža zaklon, oživim svu trojicu i na kraju obranimo D. I super je da što god da napraviš vezano za objective dobivaš dodatne bodove. Jedini problem mi je što trenutno nemam baš neke dobre puške na medicu, ali otključat ću brzo nešto bolje.
Singleplayer nisam ni taknuo, čekat ću launch pa ako bude problema sa serverima ću imat šta igrat. Lawrence of Arabia puška izgleda prejebeno i samo radi nje sam malo igrao scouta. Ako mi dosadi medic uskoro, probat ću i supporta - njegov mortar mi se čini zanimljiv i koristan.
Za kraj knjige, niti jedan meč nije isti i to je zakon. Na Empire's Edge mapi dominiramo i dođe im Dreadnought, izvuče ih i oni dobiju. Par mečeva kasnije, opet isto, dođe brod i mislim si - banana, gotovi smo kad ono SPUSTI SE MAGLA! Doslovno u tom dijelu mape ne vidiš prst pred nosom i nekako uspijemo preokrenut i dobit ih. Prejebeno. Nema da nakon pola meča budeš siguran da si dobio ili izgubio, napeto je uvijek do samog kraja. Jedva čekam da se vi ostali priključite igranju. Ninja out!