Isprobah malo San Andreas.Ebote led,pa ovi 16 god staru igru rimejkaju na 25 fps-ova.Neigrivo uz zastajkivanje na Fidelity modu grafičke postavke.Dobro šta je na Gejmpasu pa neću morat trošit lovu.U Permormance modu se gubi osvjetljenje,teksture su zubate i sl.A kolko vidim ostale dvije igre izgledaju ko karikature.Ova je barem igriva.

zontra Napucavanje je slično ko u GTA IV prije nego GTA V.Auto-aim je po defaultu uključen,označava se ko neki zeleni krug.Malo nespretno i neprecizno kad se isključi.Uglavnom me smeta to štekanje i trzuckanje kad se uključi Fidelity mod.Nemogu vjerovat da to nisu mogli bolje optimizirat.

Ne znam, meni se sviđa ovakav frankenstein pristup grafici.

Flipper

ova usporedba izgleda kao stilovi koji se seksaju i ne koriste zaštitu i onda dođe do trudnoće i nitko ne želi preuzet odgovornost za dijete.

šta uopće pokušavaju bit ovi "remasteri"? nevjerojatno. jel žele bit cartoonish, jel žele bit "gta v", jel žele bit "gritty gta iv", jel žele bit čunjevi na jebenom kuglanju, jel žele bit "gta: fortnite za dicu koja misle da je zelda nastala iz minecrafta"?? šta?! šta pokušavaju?! šta žele bit? ko je ovo odobria?!?

ok, gotov sam~

wooddiebone frankenstein pristup grafici

drito.

k ova usporedba izgleda kao stilovi koji se seksaju i ne koriste zaštitu i onda dođe do trudnoće i nitko ne želi preuzet odgovornost za dijete.

trebao bi se pošteno urokati sa halucinogenima i pošmrkati 7 lajni da shvatim kako si došao do ovog

Nemožemo od remastera očekivati grafička čuda. Malo jesu prčkali po grafici i eto problema a zamislite da idu remasterizirati PS1 igre za PS5, kaj bi tek onda bilo. Originalne igre, grafički su rađene i optimizirane za tadašnji hardver.

fensisuperstar
          Ma to je k.

Znaš da ima poetske ambicije iako mu je skill na razini brucoš kroatistike na filozofskom.

Ontopic:
          Fakat mi nije jasno zakaj tolko hejta oko grafike.
          Remasteri izgledaju ekstremno bolje od orginala.
          Baš ono turbo bolje.

fensisuperstar

šaljivom dosjetkom sam okolnim putem aludirao na to kako se miješanjem stilova doslovno dobije: miješanje stilova. cijeli ovaj "remaster" nema identitet. a o tome kako sam došao do usporedbe? kako iko ikad dođe do ičega?

wooddiebone Znaš da ima poetske ambicije iako mu je skill na razini brucoš kroatistike na filozofskom.

lmao sve šta sam ikad napisa na ovom forumu, napisa sam . . . nogom

k lmao sve šta sam ikad napisa na ovom forumu, napisa sam . . . nogom

Ovo baš zvuči ko nešto kaj bi napisale one lezbe kaj se lupaju pastrvama po pički pa zovu to performans.

Čak ti i ova BLM profilna ulazi u spiku iako je malo izbljedila.

woodie prekini boli me jetra od urlanja idi u kurac 😃
                @Garrus_V upravo gledam zapravo me fakat zanima

k

Aj nemoj se ljutit, bio sam i ja umjetnik dok me starci nisu na elektrotehniku nagovorili.

fensisuperstar ma sve ok, mene samo malo zivciraju neka nerealna ocekivanja, ovo je fuckin remaster samo i izgleda bas solidno za ono sto je. jos su neke stvari poboljsali, nista revolucionarno, vise quality of life poboljsanja. za mene je najveci plus sto se sada misija moze ponoviti.

maloprije sam gledao video gdje je lik doslovno pizdio kako nema dovoljno promjena ali isto tako je kritizirao ogroman draw distance jer eto sad se kuzi koliko su te mape zapravo male.