• Gaming Vijesti
  • Rezime noćašnjeg PlayStation State of Playa: Nova PS+ igra poput Among of Us, simpatični Little Devil Inside, novi Star Ocean…

Imam savjet za vas negledajte StateofPlay niti je Sony najavio da ce bit velike exluzive niti su ikad bile velike igre na StateofPlay . Imali su prije misec dana PSX i pokazali su i vise nego dovoljno sta nas ceka u 2022/3 , neznam sta jos zelite? Uz to znate da ND radi na TLOU2MP da se rade TLOU1 rmk za Ps5 i Pc i da vjv dolazi i TLOU2 PC/Ps5remaster . potvrdeno je da SP zaposljava ljude za GhostofTshusima2 i imate rumore za Bloodborne remasterd od Blupointa i bloodborne2 se spominje nonstop . Neznam kako vam to nije dosta . A stim gamepassom cete ljudima vise ispit mozak, a u 90% slucajeva bit ce kao netflix ljudi ce ga imat a nekoristit u 10 od 12 miseci u godini.

escoban A stim gamepassom cete ljudima vise ispit mozak, a u 90% slucajeva bit ce kao netflix ljudi ce ga imat a nekoristit u 10 od 12 miseci u godini.

Sreća da nam Sony ne ispire mozak sa PS Now. 😃

PS2MASTER Pa da uloze upola u marketing kao MS u GPvjerovatno bi svi mislili da je to zakon , corona je pokazala kako je lako ljudima isprat mozak

TLOU2MP

TLOU1 rmk

PC/Ps5remaster

GhostofTshusima2

Bloodborne remasterd

😑😑😑😑😑😑

Zaboravio je na najbitnije izdanje. PS2REMASTER.

PS2MASTER Sreća da nam Sony ne ispire mozak sa PS Now. 😃

Jer i sami znaju da je lagy smece 😛

@escoban

Kao prvo meni nije dosta. To je moja stvar koliko ja tražim od Sonya a ne da mi ti ili netko govori i nabija na nos lol.

Uostalom po kojim kriterijama ti možeš reći "kome to nije dosta"?
        Kaj radiš u Sonyu?
        Možda kritiziram(za vas par pišem pizdarije i ne trpite me) ali to je isto tak moje pravo kao kupca i korisnika..

Problem je u vas par koji nikako da shvatite temelje korporacija i kapitalizma.
        Iz neobjašnjivih osobnih razloga vezali ste se za ime/brand/ljude koje pogodite šta? Boli uho za vas.
        Potrošač mora kukati i kritizirati. Nekad glasati svojim novčanikom tj. bojkotom. Inače imamo to što imamo.

Gledajte Ubisoft ne tako davno.
        Posrali smo ih.
        Sada izbacuju najkompletnije igre sa dugotrajnom podrškom.
        Također drže "tehnički" 3 najbolje igre na konzolama koje skoro ne zaostaju za high end PC postavkama.

Bombe se čuvaju za VGA i Keighleya. A ovaj SOP je bio sasvim nepotreban.

pravednik nisam vezan za sony ,nego pomeni imaju bolju ponudu od MSa i nesvacam vas koji napadate kompaniju bezrazloga pa vam pokusavam objasnit i usput svatit koji vam je problem.Razkmecalk ste se oko StateofPlaya ´ moje pitanje zasto? Neama igri ? Objasnio sam vam sta vas ceka kroz 2-3 godine i sta su pokazali ako vam to nije dosta uzmite PC ili Xbox 🤷‍♂️ Kad ja vas pitam sta nas ceka na Xboxu mozete samo rec Gamepass koji je realno za nove gamere jer sve sta valja tamo su vecina ljudi vec odigrali. sad im dolaze prve exlusive godinu dana kasnije (dok sony vecima 10tak na trzistu) Halo i Forza i sta onda ?cekat 2024 i 2026 da izade Starfield i ES6 ? Nemojte me krivo svatit al sa mog stajalista sve dobro sta je MS napravio za svoju konzolu jest kupiti ogromnu firmu koja je izbacivala godinama igre na svim platformana samo da je lockaju od najveceg broja igraca PSpublika i Nintendo . Svska cast MS ! realno dok neizadu bethestine igre MS se moze pokrit usima od srama. I nema razloga da se kupuje Xbox prije 2025 . Dok Sony marljivo radi na novim igrama i porta stare na PC da bi vise ljudi moglo uzivat, ovi su pokazali srednji prst vecini gamera

Evo Sony samo što nije propao zbog te loše ponude igara.

Dok Xbox posluje svjesno u minusu u nadi da ce ljudi rec ”ajme ova igra dolazi da one na gamepass” 🤣🤣🤣 Da nisu MS nebi prizivili godinu dana na trzistu ,samo amazongaming posluje gore od MSstudios

Bit će jos više love zbog odlaska ekskluziva na PC. To je pametan potez skroz. Bolje neka Sony stavlja penis u vise kosara, a ne samo u jednu. Svima bolje. A za jaja se ioanako brinu samo fenboji.

Sony da ima na konzoli samo Fortnite, CoD i FIFA-u živio bi dobro poput predsjednika sindikata.

escoban

Baš nikako.
                Microsoft je epska kompanija kojoj je Xbox onak usput.
                Sony primarno ovisi o PS brandu jer su smartphone i TV diviziju sjebali prevelikim cijenama i lošim načinom poslovanja.

Vostalom to kaj se nekaj prodaje nikako nije pokazatelj "kvalitete".
                Prodaju se dnevno milijuni raznih stvari.

Inače Starfield za sada dolazi 2023. Stalker 2022.

Dijelim mišljenje da Xbox ima još manje igri a nema ga smisla imati ako imaš bolji PC.
                Ko konzola je sasvim ok.

Microsoft epska kompanija..sorry, ali ajjjme..🤣
                  Pardon, u pravu si...kad zaseru, onda stvarno epski zaseru, sto znaci da su epska kompanija uistinu,lol

Deadwalker Zbog toga sam i kupio PS5. Ostale igre su puka distrakcija.

Ja nist ne kuzim, cemu ovakav hejt, a druge godine izlaze samo za plejku(ne racunam PC)

Forspoken
                  Ragnarok
                  Sifu
                  GT7
                  Ghost Wire: Tokyo
                  Stray
                  Horizon
                  Kotor vjerojatno
                  I hrpa multiplatform i jos se tolko sere, bad trolate maximalno