weky Za cijenu koju su stavili definitivno ne.

Btw, imam jedno pitanje. Jel u redu ovo kupiti i za PS4? Nekako mi se ne čeka da nabavim PS5 pa onda tamo potencijalno kupiti. Jer kao što smo ustvrdili, grafika se nimalo ne može mjeriti s modernim igrama, ali dobro to mi nije toliko važno. Kao ni 4K ili 1080p. Sad samo ne znam kako će se vrtiti 60 fps ili 30 fps, ali opet, ne patim na te stvari. Zapravo ono što me zanima je, mislite li da će PS4 verzija biti gotovo ista kao PS5, pa je onda sasvim u redu kupiti i PS4 verziju?

Izgleda bolje od očekivanog.
Kompletno novi modeli likova, znatno veći LOD i broj poligona, refleksije a opet su zadržali klasik look.

Ako gameplay prati grafički upgrade ovo bude odlično.

pravednik Slazem se. Ako dorade gp biti ce prva liga. Jedva cekam igrati trojku i vice city.

weky Apsolutno se slazem. Na traileru izgleda uzasno, ne vidim razlog da igram ps2 igre u 2021.

prayer kvaliteta se placa. Radije cu dati 60€ za ovu tilogiju nego 70€ za remaster ps4 igre na ps5 ala cusima.

master_x jbg ja mislio i ti o cusimi. Gta V mi je tak i tak sranje. To sam odigrao na ps3 i ne zelim tu igru ocima vise vidjeti.

Nit me zanimalo prije trailera, nit me zanima nakon njega.

Volim remastere i remakeove, al ovo me uopće ne vuče

Mene ipak prilicno vuce jer nisam nikad igrao GTA 3 i VC, a ovo je super prilika. A odigrat ponovno SA nikad nije uludo potroseno vrijeme.

Izgleda kako bi trebalo izgledat...
        Za neke radikalne remakove nisam jer zahtjevaju puno vremena a i ovako od njih dobivamo igre na kapaljku.
        Ovo će sasvim dovoljno osvježit igre za nove i stare igrače a koliko vidim uspjeli su zadržat tu neku atmosferu originala usput...
        Svaki od ta tri GTA naslova mi je drag iz posebnih razloga... trojka i Vice City najviše zbog atmosfete Ali kao igra.. San Andreas jako iskače... ne samo u to PS2 vrijeme nego i dan danas.. Dosta naslova iz žanra se još nije približilo samom konceptu i dizajnu te igre...

Ajde, možda sam i mrvicu više očekivao, ali ok, nije loše.

Ne sviđa mi se što u Vice Cityu i GTA 3 likovi izgledaju kao da su izašli iz Telltale igre. Onako, malo precartoonish mi izgledaju.

Šteta što likove nisu pucali na realističniji izgled. Sami okoliš i osvjetljenje izgleda dosta dobro, pa me zato i bode u oči izgled likova.

Izgleda ko kurac.

maverick ja prezirem i jedne i druge i ovo me vuce

Bolje da vuce tebe nego da ti krenes vuc, i ovak si lud.

Ja sam isto grupa ne zanima me niti 1%

Ovo je loše. Nek pogledaju kak izgleda prerada Mafije. Bolje da nisu ni izlazili sa ovime.