• Gaming Vijesti
  • Microsoft nije zadovoljan rastom Game Pass pretplatnika, brojka je znatno manja od očekivanog

weky Igre potpuno zastare za 2-3 godine.

To uopće nije istina za Nintendove igre! One su stare već 2-3 godine po samom izlasku 😂

Normalno da je manja brojka kad gore nema PS ekskluziva, a zna se šta pravi gejmeri traže hehe

Brijac Pa baš i nemate nekaj slično o Forza horizon 5 ni približno.

Ne mislim grafički, nego zastari prije svega ostalog gameplay mehanika.
    Možda najbolji primjer za to je Assassins Creed serijal.
    Sve starije od Originsa je danas potpuno neigrivo i kompletan gubitak vremena.

weky Sve starije od Originsa je danas potpuno neigrivo i kompletan gubitak vremena.

Ne bi rekao, baš dapače

weky Djelomicno bi se slozio s tobom, ne zastarjevaju svi zanrovi i mehanike isto....Super Mario Bros je i danas odlicno igriv, dok je meni osobno vec tamo 2013 prvi AC bio uzasno neigriv.

weky budimo realni i grafika igara sa ps3/x360 ere, a da ne govorim ranije je u pravilu odvratna dns. Cast izuzecima.

weky

Ne slazem se nikako.
      Sindikat i Unity, pa i AC 3 remaster su i dalje odlicni.
      Ezio triologija vec zaostaje.

AC4 najbolja igra sa AC imenom, a i jedna od meni najdrazih igara uopce.

buz Zašto bi ti srce bilo na mjestu? Kakvu ulogu tebi to igra u životu?

Pitaš pitanja na koja ni on ne zna odgovor, a htio ne htio, iživcirat ćeš se.

Deadwalker Možda bi imali i više da uvedu službenu podršku za veći broj regija.

Ovo je stvarno istina.

Da se razumijemo, originalna projekcija Microsofta od 48% je sama po sebi previše ambiciozna, a vidio sam neke komentare koji ističu da je ovo možda i projekcija prije nego što je došlo do odgode Halo Infinitea. Brojka pretplatnika koju trenutno imaju je i dalje impresivna i to čak i sada s toliko malo podržanih regija.

S druge strane, ja ne planiram preko VPN-a ili PayPala ili kako već uzimati GamePass. Jednostavno želim da se potrude i podrže Hrvatsku kao regiju. Onda možemo pričati.