Želio bih razdvojit raspravu u posebnu temu, da se ne izgubi na forumu.
Nisam još isprobao BF2042, ali koliko čitam iskustva drugih i vodeći se zdravim razumom ne čini li vam se nevjerojatno glupim na bojištu od 124 igrača imati identičnih 8-10 operatora koji se ponavljaju 10-20 puta s istim uniformama i voice lineovima? Meni na prvu izgleda toliko glupo da mi se uopće ni ne daje šansa takvom Battlefieldu.
Nije da si u ranijim igrama imao mogućnost napraviti bitno drugačijeg lika od ostalih igrača, ali razlika je postojala u, ako ništa drugo, bojama vojske. Posebno u BF3 i BF4 iskustvo je podizalo stavljanje tuđih dogtagova i mijenjanja izgled uniforme, a razina kustomizacije bi se još produbila odabirom predefiniranog spola, rase i sličnog. Nije da si imao neku duboku kustomizaciju. ali napravila bi se sasvim dovoljna razlika da budeš drugačiji od drugih, a istovremeno da budeš samo jedan vojnik na bojištu što je i bit tako masivne igre.
Je li još netko vidi deal breaker u svemu tome? Posebno me zanimaju iskustva onih koji su dosad isprobali betu. Možda i nije toliko strašno?