Deadwalker odličan video
Pobjegao sam na vrijeme i teško da ću se više ikad vratit. Čudo jedno kako su uspjeli sjebati tako dobar proizvod, Windows 11 je bio odličan na početku, obožavao sam ga od prvog dana, i onda su počeli svakim updateom radit sve veće gluposti.
Ovaj je odlično sumirao, Windows je prestao služit korisniku i mi smo počeli služit njemu. Nakon skoro 30 godina nečega sto se urezalo u mišićnu memoriju i bilo je toliko jednostavno, počeo sam se osjećat kao idiot. Uhvatio sam se da više ne znam radit najosnovnije stvari, konstantno guglanje, pa MS accounti, forsiranje One Drivea, Edgea, Copilota, Xboxa umjesto Steama...
Prijelomni trenutak mi je bio kad sam našao svoje fileove u njihovom cloudu iako sam stalno odbijao bilo što s One Driveom.
I jebo ih AI.
Skužit će oni to kad tad i uslijedit će veliki comeback, ali djeluje da se zamašnjak odbjega entrprisea pokrenuo do točke gdje je postao nezaustavljiv. A gaming će im bit zadnji čavao u lijesu s konzumeristicčke gdje će Valve odigrati svoje, vjerujem ne kasnije od 2030.