Brijac Hoće i kad profita biti? Ja da nisam muljao s Brazilskom regijom i uzeo za 80-90€ tri godine ne bi uopće uzeo. Da ne govorim da u pravilu ništa nisam ni igrao od kad sam uzeo GP, nego eto "nek se nađe".
Zero Brijac Na takve kao ti vjerojatno najviše i računaju, ista stvar kao i s pretplatom na fitness centre.
master_x Turski XBL kodovi i prebacivanje na Ultimate,2 god za 460kn.Diš bolje. Jedino bila zezancija sa turskim VPN-om.
master_x Zero Tako je i svim pretplatama.Uzmeš npr.Netflix a na mjese pogleda 2-3 filma itd.Na tima koji uzimaju a ne koriste pretplatu,se najviše i zarađuje.
biver Jel ima netko xbox game pass da mi objasni ukratko kako funkcionira to sa lokacijom? Da li se moze koristiti druga drzava za lokaciju bez obzira na trenutnu geografsku lokaciju? Pitam zbog jezika konzole i store-a i zbog pristupacnosti kupovini digitalnog sadrzaja.
AbelKOsMos Ja budala placam punu cenu vec pun kurac vremena.....odigrao nista nisam. Al evo Sable je sad tamo....
gusterko AbelKOsMos Evo dolaze ti sad Avengersi sa svim ekspanzijama za dva dana pa možeš to igrati 😆
escoban Ma GP je dobar za nekog koji nikad nije ima nikakvu konzolu pa moze pronac tu za jeftine pare nekoliko odbri nasl0va
weky Miro je uzeo Xbox i Game Pass kao argument koliko trenutno mrzi PlayStation. Taman posla da će igrati tu smrdljivu američku konzolu.