Soul Ovi sa jednim postom su najjaci Majstori predstavit se prvo u odgovarajuci topik pa onda mislit na nagradne igre :
danex83 http://blog.eu.playstation.com/2015/08/16/limited-edition-darth-vader-inspired-ps4-available-this-november/ bas mi se dopada ds4 evo kvotat cu sam sebe,mislim da je igra gotova!
alkos91 dajte ljudi meni kontroler ovaj se prebrzo prazni bas mi treba.Ako neko drugi bude izvucen neka pokloni meni opet :)
house Ovi sa jednim postom su najjaci predstavit se prvo u odgovarajuci topik pa onda mislit na nagradne igre : Samoo hrabro i junacki :)
mcking005 Ovi sa jednim postom su najjaci predstavit se prvo u odgovarajuci topik pa onda mislit na nagradne igre :Pa da ovakav komentar ostavi neki veteran ovog foruma još bih i razumio a i poštovao....neka pljuvat :
Flipper Ja komentiram, ali ne želim sudjelovati. Meni je sila glavna na WC-u. Sretno svima. A novi dečki i cure...uključite se na forum. Budite pravi gejmeri.
Soul Pa da ovakav komentar ostavi neki veteran ovog foruma još bih i razumio a i poštovao....neka pljuvat :Posto jesam veteran foruma (tu sam od prvog dana, vjerovatno i sata), drago mi je da si ga postovao :