- Uređivano
Sterlok To se zove konkurencija, to je osnova otvorene platforme a ne ekskluzivnost koji riješiš u dvije minute.
Onda je skroz glupo od svih, uključujući Epica, da te igre nazivaju ekskluzivama za Epic. Kada je nešto dostupno na jednom jedinom mjestu na platformi, to je ekskluzivnost. To je definicija ekskluzive.
Evo da ne mora se tražiti, definicija ekskluzive. To je apsolutno kontra otvorenosti platforme.
Kaj se dopizdavanja tiče, nek dopizdi kome hoće, ja čekam tko mi ponudi više i jeftinije. Boli mene briga za te korporacije, gledam vlastiti džep kao i uvijek, kao što oni gledaju vlastiti.
Nemoj soliti pamet onda onima koji su branili cijenu Horizona ili PS+ pretplate.
i kad već spominješ Phoenix Point cijena je trenutno duplo niža kod Kineza.
Prvo, nemoj ići sada u banalizaciju spominjanja Tencenta do te mjere da je do "kod Kineza". Drugo, cijena nema nikakve veze s ekskluzivnošću o kojoj govorim. Nigdje se nisam dotaknuo cijena, već isključivo besplatnih igara.
Vrtimo se u krug.
Vrtiš se u krug. Poanta svega što sam htio reći je da je zvati Robin Hoodom multimiljunsku populističku korporaciju, koja se na fejk dobroti pokušava skupiti simpatije, je apsurdna usporedba.