viper89 Flipper to sranje ni ne brojim haha da al mislim na ove "nove" igre. Bas mi meh ispalo osobno i ne zanima me nimalo
Soul Main zenska mi djeluje strasno nezanimljivo i genericno, neznam jel do voice actinga, samog dialoga ili nesto sasvim trece. Ugl. Interes za igrom mi je nakon ovog prikaza poprilicno pao. Mozda odigram kad bude free.
Tuhy Soul Main zenska mi djeluje strasno nezanimljivo i genericno, neznam jel do voice actinga, samog dialoga ili nesto sasvim trece Moj prvi komentar kad sam vidio. Traversal po svijetu i sam gameplay su čist oke, al žensku bih spalio najradije kad počne pričat.
Arcer Zašto nije mogao biti tip, neki random po izgledu, slabog imovinskog i lošeg financijskog stanja, kojemu glas daje Gleeson npr, ili tu nebi bilo dovoljno Amerikanizacije?
Matador Djeluje mi nekako prazno svijet, pustopoljina gdje god se okreneš, mislio sam da će prvo biti opet neki walking simulator. Ne privlači me uopće. Obična vanilija.
Tuhy Ma zanimljivo je i odlično izgleda. Samo da su još stavili da je protagonistica nijema i bilo bi još bolje.