StarFox_N Heat Da, i na PS4 će biti odličan i izgledati će brutalno dobro kao i što dan danas izgleda GOW 2018.
Tzereen escoban Cory nije director za GOW? da, i mene je to jako začudilo Sad ima više smisla ona njegova na twitteru - "Never heard of it"
Torla Fico Bit će još čekanja. Što mi iskreno i paše. Iako si dosta mlađi, vjeruj mi da nemaš baš još "puno" vremena za gaming, pa se nadaj da nećeš čekati dugooooo ... hehehehe
Fico Torla Iako si dosta mlađi, vjeruj mi da nemaš baš još "puno" vremena za gaming, pa se nadaj da nećeš čekati dugooooo ... hehehehe Uz backlog koji imam, i kad izađe će ići na čekanje. 😆 prayer Kako kome. Meni to recimo ne jer se zna za što se kupuje Playstation. Dobro, ja to gledam sa svojeg stajališta, stajališta osobe koja još nije iskeširala za PS5. 😄
buz Najviše me oduševio Wolverine, bit će tako epic klati s njim, još bolje ne bude li open world igra. Također me raduje povratak korijenima Gran Turisma 7. Farmat ćemo opet utrke za bolji intercooler i mijenjat ulje. ❤️
prayer Fico Što mi iskreno i paše. Kako kome. Meni to recimo ne jer se zna za što se kupuje Playstation. Veliki je red flag kad na službenoj konfi prve prave igre izlaze tek 2023 i to još tko zna kada u toj godini. GT7 izgleda super, no takvu igru bih vrlo rado zamjenio sa jednim GoW.
buz prayer Slažem se, 2023. je malo preveliki odmak od lansiranja konzole, a i trend je ne držati se datuma, no meni isto kao i Fići zapravo to paše jer imam što za igrati do 2023. Nisu gaming samo PS ekskluzive.
herc Uncharted: Legacy of Thieves Collection will be available in early 2022 for PS5. The PC version is in development by our partners at Iron Galaxy and will release shortly after the PS5 version.
prayer buz Imam i ja što igrati samo što je kvaka što neću to igrati na PS5 već na PC pa će konzola biti kao što je Switch bio dok je skupljao prašinu. Ružno je čuti no na kraju ispada da će third party igre biti kost i koža gaminga sljedećih godinu-godinu ipo dana.
Brijac buz no meni isto kao i Fići zapravo to paše jer imam što za igrati do 2023. Nisu gaming samo PS ekskluzive. Pa normalno kad se s VPN-om već spajaš na brazil i uzimaš dvije godine game pass-a 😆
renda Wolverine, Spiderman, Ragnarok Dobra konfa, identicne ima i M$ s time da je Sony bacil jebacke exkluzive, Wolvie izlazi 2022 ziher, zato su i pomaknuli spideya na 2023
wooddiebone renda Wolvie izlazi 2022 Wolvie vjerojatno nije ni u pre-alpha fazi nego tek u konceptualizaciji.