buz Koliko se puta moraju opeći sa handheld konzolom? A i ja skupa s njima. 🙈 Ako je vijest stvarna, ovog se puta neću.
weky buz Koliko se puta moraju opeći sa handheld konzolom? A i ja skupa s njima. A ni ja nisam sretan. Još jedan neplanirani Day One.
Tzereen Ako je ovo istina, naručujem odma 3 komada! Edit: Mislim, nemrete mi ovo raditi... Spominje se inFamous, Bloodborne, PSP, pa kaj je ovo???
weky Ništa, kupit će se PS4, PS5 i slon verzija Horizona. Neće oni meni ostavljati novce nepotrošenim.
Tuhy I da je istina, pass za mene. Prijenosne konzole me više uopće ne zanimaju. Eventualno Switch, al sumnjam
Fico Tuhy Mene osobno Switch privlači više zbog toga što igre koje nudi, stvarno jesu tip za handheld konzole. Animal Crossing je baš igra za zavaliti se u krevet i u miru guštati. Zelda sa svojim istraživanjem isto. Isto mi ne vrijedi za igre poput Falloutova, God of Warova i sl. Ako bi i bio novi PSP s igrama kao na PS5, to je... Nije mi to to.
danko-b Za mene isto nisu handheld konzole, imao sam PSP koji sam se morao natjerat da igram, jednostavno se nemrem uzivjet u igru ko na velikom ekranu..., Switch me ponajvise zanima radi igri i da ga imam igrao bi ga u docked modu, eventualno bi samo grindao u handheldu.
escoban Da samo mi triba da wasteaju vrime i dobre naslove na glupim rucnim konzolama. Pusti nintenda da drzi to trziste
yakuza_stinger Vidjevsi kako je poginula Vita, stvarni bi trebali bit svi kolektivno pomaknuti debelo van koordinate da najave jos jednu handheld propast. Iako je PSP manje vise bio okej
Nightyx Na kraju ce biti cinematic trailer za gow i gameplay trailer za horizon, mozda najave novi infamous eventualno i toe to hh