Sterlok prijatelju sve stoji sto ti kažeš. Ali ovo sta klaunovi na netu pišu non stop i omalovažavaju nekog tko ima muda uci sa jednim Joshua u ring je meni smiješno jer nitko od nas ne bi mogao, niti bi se usudio. Trenirao sam kickbox i znam sta je dobiti po labrtama i onda kada vidim neke komentare cini mi se kao da ljudi nisu nikada ni bili u bilo kakvoj tući pa taman i kafanskoj, a misle da znaju sve najbolje i kako je dobiti (pa taman i za pare) dobre batine isto kao otići na 9 do 5 posao.
Jake trenira godinama, bori se, sve štima da si bira borce, jer može jelte. Zaradio je ogromne pare, a mi ubiremo mrvice ispod stola i prozivamo njega. Ajd sada tko je tu lud na kraju.
Box je odavno posto to sto je dns. Medjutim ne smatram ni da je bilo normalno ono kako su se Ali i Frazier tabali svaka borba do smrti. Zato su i osli u tri krasna.
Dns je skoro svatko dovoljno pametan da prvo pazi na svoje zdravlje te usput zaradi sto više love na sto laksi način. Vjerojatno bi ti i ja i vecina postupila isto.
Lik mu je čeljust razvalio. Svaka čast Jake-u i sam je duboko u sebi znao da je ovo borba u kojoj ce morati pokušati preživiti. On ima love, nije propao kao Tyson i ovo nije morao učiniti, a je. Dali je ikome palo na pamet da usput što želi zaraditi voli i ovaj sport?! Tko smo mi da mu kažemo da ne treba raditi nešto sto voli i usput ga financira.