Otac. Mužjak. Gamer. Stup. Papučar. Junak.
Oče naš gamerski!
Junak nas papučarski :
pa što je ovo?
mislim da imamo genijalca u redakciji. :
odličan tekst.
Opet me nasmijao do suza! Na svu sreću moja cura je gamerica. Nemam tih problema, jer oboje znamo zaglaviti u igrama satima. Ponekad ja pretjeram, ali već iz iskustva znam što mi je činiti kad vidim kako me gleda!
Ja imam predivnu ženu. Nije gamerica uopće i te stvari je uopće ne privlače. Igrali smo skupa samo Little Big Planet, Buzza i tako te stvari.
Međutim, ono što zna i što treba znati svaka bolja polovica je to da se - ONLINE IGRA NE MOŽE PAUZIRATI.
Vrlo je korektna po tom pitanju i ako moram završiti jer negdje idemo, pričeka da se završi match, raid ili što god.
Također zna što je Dark Souls i da takva igra zahtjeva puno više koncentracije od recimo Beyonda.
Ja svojoj ženi kažem da igram online, a ne multiplayer onda zna da ne mogu prekinut to sam je uspio izdresirat. Uglavnom igram kad ih pobacam u krevet ženu i djecu tek onda imaš mir hebiga pati spavanje tako da sam trenutno na nekih 4-5 h spavanja vidjet ću da li su sa treningom to moći spustiti i funkcionirati preko dana. :)
Nedavno je najvaljeni mogući remake Onimushe, a dok mi je žena bila cura obožavala je tu igru tj. gledati mene kako igram,kako me danas uopće više ne gleda pokušao sam je nagovorit gledaj izlazi Onimusha mogli bi kao nekad ja igram ti gledaš. Nije ništa odgovorila samo je okrenula leđa sa smješkom, onim ironičnim.
Cura igra više od mene pa srećom nemam takvih problema, s druge strane ponekad razmišljam da bi bilo dobro da napišemo ugovor o tome ko kad ima pravo na koji uređaj i koliko vremena u komadu ga smije zauzet, a onda to lijepo idemo ovjerit kod javnog bilježnika u 3 kopije
Svaka čast na kolumnama, jako su zabavne za pročitat, nadam se da ćeš nastavit redovito s njima :
Opet si me lijepo nasmijao. Ova ti je još bolja! Jesi kralj, majke mi. Skidam kapu! A što se tiče cure, nemam nikakvih problema s gamingom, pošto je i ona sama gamerica. No, kad se treba maziti, onda je** sve. ;)
Hebote, gdje ste svi našli žene ili cure gamerice?
Nije ništa odgovorila samo je okrenula leđa sa smješkom, onim ironičnim.Možda bi ona htjela igrati, a ti da gledaš.
Hebote, gdje ste svi našli žene ili cure gamerice?To sam baš i ja htio napisati
i ja, hahah
Još mi samo fali da i ona krene igrat ionako se pomalo pocinjem sa starijim sinom borit za playku. :-PNije ništa odgovorila samo je okrenula leđa sa smješkom, onim ironičnim.Možda bi ona htjela igrati, a ti da gledaš.
Ja imam zaručnicu (uskoro ženu) koja fakat ima razumijevanja za to, u ostalome dovoljno mi govori to da mi tu i tamo kupi bonove za PSN ili poneku igru. Jedino sta ona igra je Justa Dance i Buzz, i to je sve.
Već po psovkama zna jesam online ili nisam
Hebote, gdje ste svi našli žene ili cure gamerice?Evo tutorial za one kojima je potreban
1. Uzmeš ps2 na fax
2. Dogovaraš se s prijateljima za PES turnir
3. Cura iz grupe čuje pa počnete pričat o ps2 igrama
4. Dogovorite se da dođe kod tebe igrat Soul Calibur 3
5. Igrate nekoliko sati, pa sljedeći dan još nekoliko, pa ponovo i ponovo i ponovo
...
6. Zauzela je pol tvojeg ormara, police, ormarića u wc-u, vješalice, 90% ormarića za cipele i naravno cijeli ps
Odlican tekst. :
Mene kompetitivni MP nije vidio od kad sam dobio djecu. A glas mi nije nitko cuo preko mikrofona vec 5 godina!
Prosipate sve mudrosti samo da biste ispali pametni, a zapravo samo želite jedno. Znamo svi što. Zabiti u produžetku, osvojiti trofej iliti staviti ga u 60FPS-a@1080p.
A ovom oženjenom u pozadini čuješ kako netko kljuca: “Mato, pa pička mu materina! Pa zar opet igraš? Pa ne možeš sada opet, mali je gladan.”
A Mato sav važan: “Ajde tamo u pm, makni se ispred TV-a, vidiš da igram!”
Nije prošlo sat vremena kad onom oženjenom Mati opet žena: “Dobro, gasi to, mali se ukakao”.ovo je jebeno
Mato ni pet ni šest: “A jebemu Bog i djeci i ženi. Pa ne mogu ni igrati."
Ali ova Uncharted priča! UBIO, UBIO!
Misli na Drakea, a ova vrti kao mješalica, vuče kao usisavač, ali ne ide.
Ovo je bogovski!
Baš se ismijao :
E al odakle Matu izvuče prejako :
1. Imao sam PS2 na faxu. Samo muški bili i dolazli. A kad su i bile ženske nisam ni skužio tada da nešto hoće.Hebote, gdje ste svi našli žene ili cure gamerice?Evo tutorial za one kojima je potreban
1. Uzmeš ps2 na fax
2. Dogovaraš se s prijateljima za PES turnir
3. Cura iz grupe čuje pa počnete pričat o ps2 igrama
4. Dogovorite se da dođe kod tebe igrat Soul Calibur 3
5. Igrate nekoliko sati, pa sljedeći dan još nekoliko, pa ponovo i ponovo i ponovo
...
6. Zauzela je pol tvojeg ormara, police, ormarića u wc-u, vješalice, 90% ormarića za cipele i naravno cijeli ps
6. Još nije, ali sve je bliže.
E da...vi "oženiti" koliko imate televizora doma? 2?
E da...vi "oženiti" koliko imate televizora doma? 2?Ja poslije Nove Godine moram još jednu uzeti, čisto da budemo mirni.