Flipper Najveći problem je u tome što će za iste pare smanjiti jbg SSD. A još je veći problem kad znate da je na launchu konzola bila €100 jeftinija nego sada. Ludnica. Znam da, inflacija, ratovi, nemiri, Trump…tko bi rekao da će konzola najjeftinija biti na launchu.
themarko Legendary_Hero između postova sam našao "kombinaciju". Vjerojatno, sada mjesec dva prije ili kasnije, oled i ps5 "obični".
Tuhy Da se maknemo sa ovih sumornih tema koji šrot tv uzeti uz šrot konzolu… https://www.bigbang.hr/gaming-1/gaming-pribor/kontroleri-ps5/ps5-dualsense-wireless-controller-ghost-of-yotei-gold-limited-edition-5000006675.html Dao bih jaje i za onaj crni, al čini se da samo PS Direct, kak su i najajvili. Šteta…al i ovaj je već rezerviran 😃
Genesis Tuhy meni je vrijeme da pauziram s trosenjem para na joysticke, iako bih ga rado kupio no i on bi kao i ovi ostalo bio u kutiji 🤣
Tuhy Genesis Kad se jedan isprazni, uzme se drugi koji se u međuvremenu punil. I tak se svi šaltaju i dolaze na red 😃
Genesis Tuhy a imam valjd 3 raspakirana i 3 zapakirana joysticka, tak da ove takodjer saltam kad se isprazne/napune…
montoya Ja imam B&W i za PS5 i za XSX. Koristim ih naizmjenično, kak se prazne. PSVR2 više nemam a umjesto FAT je Pro.
montoya Baš sam stavil skidat UFC 5, kad vidim "Offer ends 16/09/2025 10:00 Pa ko hoće, još stigne probati. Ali nema dugo kaj su ovo stavili na PS+…
doctorfreak Već tjednima nema na lageru Playstationa 5 PRO ni u big bangu, e-kupi, mikronisu….svi veliki igrači..znade li netko zašto?
Brijac Jao sjećam se kad sam ja uzeo na Ekupi "skriveni" PS5 digital. Znači nazvali su ga Paket10 i nigdje po nikakvom opisu ili specifikacijama nisi mogao zaključiti da je to uopće PS5, ali eto kako sam ja ipak Brico dobio sam inside info o čemu se radi 😆