disk verziju igre nisam valjda od ps3 vidio, na ps4 sam imao sve digitalno… Tako da ps5 - samo digitalno.
Tv je trenutno Sony 43w755c star 10 godina negdje. Novi će doći, jer ovaj više nema podrške baš, ali dolazi 50 ili 55 inca, nikakva perverzija nego neka sredina od TV-a. (gledam i telkače sada, pa čekam black friday, ne bih dao više od 700-800 EUR…)
Igre? FC26, MGS, Mafia, ratchet & clank,, danas sutra GTA. Ne mislim 1000+ naslova kupovati, ograničavam se na manji broj igri i ako baš dođe nešto kaj mi se full sviđa. Ako se ne varam, ps4 naslovi su podržani na ps5, tako da i tu imam još naslova. Samo offline igranje.
Od "pro" igrača više ni pola slova p… Nekada dan, danas više ne. Danas vikend igranje, ako se zaželim.
Neke stvari - opravdavaju cijenu. Neke razlike koje moraš gledati mikroskopom, ne vrijedi. Npr 120 hz ekran i 50 hz ekran na mobitelu se primjeti i to opravdava. 1 sekundu brže otvaranje aplikacije - ne…
Ja sam guštao na "običnom" ps4 na ovom tv-u, i meni je fkt bilo ok. Sada tamo neka travka na 50 metara jel ju vjetar puše ne primjetim, kao što ne gledam jel glavni lik ima crno ispod noktiju.
Dakle najbolje obični slim digitalija i ćao?