PS2MASTER Ne znam točno na koji dio mojih postova ti odgovaraš jer si me pogubio s odgovorima 🙂
Povlačim ovo za izbor igara, Ps Now nema niti jedan stari FF gore. Niti jedan Kingdom Hearts. Gamepass ima sve Mass Effectove, PS nOw nit jedan, Monster Hunter World nema na PS Now...
Kad sam malo bolje pogledao ponudu igara, Xbox ima bolje naslove (za mene osobno). Nemoj se pliz kačit na osobne stavove, ja ih iznosim iz svojeg aspekta i govorim što ja vidim u tome. Kopam po igrama na obje strane i više toga definitivno ima preko gamepassa, i opet govorim, više toga za mene. PS Now nema niti GOW zadnji, kad to misle stavit? Koje točno igre braniš, možda ja krivo gledam?
Ček, što je opće 3rd party igra, da se tu nađemo? 😃 Svi izdavači koje nisu pod Sonijem?
Nemoj mislit da nebi popljuvao bilo koju uslugu, ali nemoj mislit ni da imam nešto protiv tebe ili Sonija, ali što više kopam više mi Ps Now izgleda kao igračka naspram Gamepassa.
PS2MASTER Zadnji post sam tu upvotao. Os mi sad rec da ti ne moram upvoutat post jer imas svoje misljenje? 😜
Ma da mi krumpir pošalješ meni svejedno, nisam ovdje radi tih gluposti, nego radi izmjene iskustava i rasprave (zdrave rasprave). E moraš upvotat ak imam svoje mišljenje, piše u FFA pravilniku.