PS2MASTER Ne znači da ak Sony ne stavlja svoje naslove prvi dan po izlasku da PS Now ne valja i da je PS Now manje vrijedan. Meni PS Now vrijedi više jer ga plaćaš po 4 puta manjoj cijeni godišnje.
Imam loša iskustva s tim PS Now, ali puno je vremena prošlo. Em im apikacija na PC nije išla za Windows 10, em se crashala kao luda, em su opcije same aplikacije bile osnovne i ništa specijalne s obzirom da PS FW ima slične stvari ali ipak bolje. Možda su se stvari promijenile, ali upravo to što gore nema 1st party igara na dan izlaska je za mene osobno zdravo doviđenja jer ja većinom igram ono što novo izlazi, a stare igre koje dođu gore s nekim zakašnjenjem jednostavno do tad ogulim uzduž i popreko.
Moje mišljenje je da je PS Now daleko lošija opcija od Gamepassa, barem po izboru igara koje bih mogao odigrati na oba ako ih gledam trenutno, i svakako to što su gore i 1st party udarni naslovi. Čak i da je 8 puta jeftiniji, postoji i za to razlog, a to su baš ovi udarni naslovi koje Sony na Ps Now neće udarit u ranoj fazi njihovog izlaska. Naravno, svako si bira što mu bolje paše, samo ne mogu se složiti da je Ps Now neka konkurencija Gamepassu ili da se mogu takmičit, jednostavno ne vidim smisao te izjave koliko god ja preferirao više Sony.