someone
Zato ja ne obraćam toliku pažnju na recenzije gaming portala i sličnih. Zašto? Zašto što oni dobiju review unit i nisu platili konzolu svojim novcem. Normalno da će tada sve biti dobro ili neće primjetiti određene nedostatke.
Da se razumijemo, konzola je jako dobra, brza i ima dosta mogućnosti koje se tek trebaju iskoristiti, ali ono da je sad za ocjene 8/10 ili 9/10 pa i nije baš.
Ja sam ovo napisao u "honeymoon" fazi, ali ja od početka nisam bio previše oduševljen s PS5 i XSX (to se moglo vidjeti po mojim postovima puno prije danas), ali moram se ja sam uvjeriti u to.
chono7
Hmmm...ne znam, nisu toliko igre. Miles je odličan i nisam igrao Spideya od 2018. pa je i dalje zabavan, ali osim naravno po ray tracingu, bolesnim detaljima na likovima i 60 fps modu (koji je savršen) ne donosi nešto toliko novo. I dalje je to super zabavna igra, ali je igra koja je i na PS4. Tako da...sve je pomalo.
Dao si primjer nove grafičke, gledaj meni je svejedno, ja kada igru jednom prođem na nju se ne vraćam. Nemam ja strpljenja ni vremena da ponovo igru prolazim jer ću eto ovog puta moći dignuti detalje i fps. Igra mora biti odličan remake ili remaster da bi je mogao opet odigrati (naravno osim MP naslova koji se mogu igrati godinama)
Nismo imali puno na launchu PS4, ja sam argumentirao da je ovo puno bolji lineup igara u 2020. na launchu nego 2013. i kod toga i sada stojim, ali nedostaje mi neki x factor koji bi me zadivio. Njega još nema. Da li su to igre ili nešto treće, ne mogu reći.