[deleted] Nemoj stisnit copy, neka se samo instalira. Ako ne ide samo od sebe, izvuci disk, resetiraj konzolu, ubaci disk, probaj opet.
Kod frenda smo prošli Astro Bota i započeli DeS i probali neke starije stvari. On se čudio RE2make u smooth 60, meni bilo smiješno jer sam to na PCu odigrao. :Đ
Ali, bilo je nekih problema! Prvo, PS4 na PS5 transfer jednostavno ne radi. PS4 je mora rebuildat databazu i od toga smo odustali.
Staviili smo bili Crasha 4 na disku da se instalira i mislili smo da je bia gotov, pa zaminili sa DeS. Ali nije bia gotov, a mi smo krenuli igrat astroa. Zbog nekog razloga to je valjda zblesilo konzolu i nije htjela instalirat updejt za DeS, a Astro je 2 puta zamrznuo i na kraju smo morali izgasit konzolu dugim pritiskom power botuna. Kad smo izvukli disk DeS-a poslije toga, DeS se automatski izbrisa sa konzole. I onda smo vidili po netu da stiskanje Copy pri stavljanju diska, umjesto čekanja da konzola to sama odradi, nešto zeza sve skupa. Kad smo pustili da se diskovi sami instaliraju, sve radi normalno.
Dakle, zasada draga djeco, don't copy that floppy.
Inače, Astro je vrh i kontroler ima hrpu potencijala. Upitno je hoće li večina to iskoristit.