Nightyx AbelKOsMos nes moc instalirat igre zbog djeckih bolesti ili ti doso bez napajanja P.S. ljubomora 🙁
fensisuperstar PS2MASTER Imas manje usi onda na @buz u je sve malo osim penisa. Si mu vidil auto? Pa u njega stanu samo on @Tuhy
Flipper Wow, dobio od GLS-a mail prije 5 minuta da je Sancta pripremila paket. 🙀 Očekivani datum isporuke? Danas. Nije moguće.
PS2MASTER Flipper Ja prije 15 minuta. Dakle, dobivam PS5 10 minuta prije tebe. EDIT : fak, u petak je dostava. Piše mi sljedeći radni dan. Jebga, ništa prije Flippera. Ajd, barem sam prije dobio mail.
Miro Flipper A nebi te tija bedirati ali oni uvik napisu tako i mislin da neces prije sutra igrati. I meni pise 19.11 ali nema sanse da to dode danas
samurai82 Svaka cast @AbelKOsMos, ja se nadam s voj dobiti sutra od infomarka.. jedino ako on danas ne dobije i javi mi da mogu doci po konzolu danas 😃
PS2MASTER Miro I meni pise 19.11 ali nema sanse da to dode danas Tak i meni pise od jutros kao izvorni datum do dostave 19.11, al sumnjam. Nije GLS tak brz 😃