Fico Kod prednaručivanja uvijek postoji ovakav rizik kojeg svatko mora biti svjestan. I dok nije dobro da postoje problemi, treba sve uzeti s rezervom jer su s prvim serijama nekog novog hardvera sasvim očekivani problemi, učestaliji od onih na kasnijim serijama. Vidjet ćemo kroz godinu dana kakva je situacija.
Chaky Tzereen Za sad jedini info je da salju iz SD-a, nema preuzimanja. Ako nesto saznas obavezno javi. Sto se tice fail konzola, to se dogada. Ali je veci problem sto nema zamjenskih, mozes se j*bat, ako ne radi. Vratiti i cekati servis/novu. Ili traziti povrat pa naruciti u valu 4 ili 5 ☹️
pravednik Vidim na A1 stranicama da bude konzola dostupna putem weba na dan izlaska. Eto gdje su "naše" konzole. Da ucjene ljude na potpisivanje ugovora. https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2380057.m570.l1313&_nkw=playstation+5&_sacat=0 Aukcije na ebayu Prilika za zaradu ali žalosno kamo to sve vodi. Ljudi iskorištavaju priliku a Sony krmak ne poduzima ništa. @woodiebone Trebalo bi na tvoj način, po osobi jedna konzola, možda uz verifikaciju na PSN za preordere. Ovak frajer ide i pokupi 3-4 konzole pa zaradi za jedan epski PC.
yakuza_stinger pravednik i sta bi sad trebalo utjerivat svakog tko si kupi ekstra plejke i ide ih preprodavat? Free trziste. Ako je netko voljan iskesirat, znaci da i takva roba ima kupca.
Prika Tako je Torcida rijesila problem preprodaje karata,svaki put prije utakmice bi bilo milion preprodavaca i svi bi nudili karte 5 puta skuplje...onda su ti koji preprodaju poceli dobijati batine i vrlo brzo su to iskorijenili... Neces sad naci nikoga da prodaje i nudi se jer zna da ce dobit po tamburi. 🙃🙃
Nexus Prika ako je Torcida rijesila problem preprodaje karata,svaki put prije utakmice bi bilo milion preprodavaca i svi bi nudili karte 5 puta skuplje...onda su ti koji preprodaju poceli dobijati batine i vrlo brzo su to iskorijenili... Inače, Torcida je moralna vertikala pa imaju takav kredit da to rade. 🙃
PS2MASTER Idući tjedan sluške, dodatni gamepad i PS5. I najgora stvar. Idući vikend punac ima kolinje...."Ej, možeš doć pomoć, treba rezat?" 😑 😤 Ajd, dobit ću kobasise, a daj me nemoj jebat, ono. Pa PS5 mi dolazi. Kak ne razme moje probleme.
PS2MASTER Heat Jesi čuo za "samoizolaciju"? A da mu to velim, onda bi se on šokirao jer je svinju već on platio.
PS2MASTER Prika daj mu moj broj,doc cu ja na kolinje Prika, nije to riba. To je svinja. Nemreš od ljuske pravit čvarke.
Raziel Upravo sam u vojnim novinama Stars and Stripes pročitao review PS5ice. 🤣 Na prethodnoj strani Afghani se neki poklali u Kabulu i dodjela priznanja nekim marincima. Na sljedećoj strani review PS5ice. wtf Sony
deathwish Raziel Jel imate army influencere? Tipa sisate marine girls koje gejmaju dok rade vojne stvari i reklamiraju Raid Shadow Legends(tm)
ante-sb samurai82 Mislim da su ih dobili zato sto mi sada na stanju pise snimljeno, a dva mjeseca je pisalo rezervacija. I hope so.