JoelDrake Zelda malo skuplja od Sancte što se tiče Digital konzole ali dostupne trenutno za 3749 kn, https://www.zelda.hr/playstation/playstation-5/playstation-5-konzole/playstation-5-digital-edition-playstation-plus-365-dana
Brijac Torla Tak je i kod mene slučaj, žena doma pa se nadam kroz dan da će me iznenadit slikom paketa 😁 Javim.
Torla buz Neće vam doć i propast će vam kišni vikend idealan za igranje. Kakav kišni vikend???? Ja sutra farbam ogradu, a u nedjelju roštiljam Bježi kišo s mog prozora 😉 Hahahaha
wooddiebone Meni je doslovno došao u subotu u 8 ujutro na vrata. Naručio sam u petak u 18:30 sa e-kupi.
pravednik @Fenix Može jedan prijedlog? Za nekog dobrovoljca. Da se uradi članak sa popustima igara na HR i US storu. Normalni popust i popust ako imamo PS plus. Znam da sve što treba je upaliti PS i skočiti na store ali većinu vremena to ne radimo pa se tako preskoče popusti.
HideooKoojima Preporuka za neki PS5 ruksak preko ebaya da je cijena ok , također i za DS5 ... Netko možda kupovao ? Pošto dosta putujem pa mi dobro dode...
HideooKoojima wooddiebone Mislim ruksak , btw kak da isključi ovo stanje od T9 il' kak se zove na mobitelu kada napišem jedno on stavi drugo 🙄
wooddiebone Misliš predictive text? Ako imaš Android, trebao bi kad ti je upaljena tipkovnica imat u donjem desnom uglu ekrana malu ikonu tipkovnice pa stisneš zupčanik kraj one koja je odabrana i tamo isključiš. Na starijim modelima to zna bit gore u notifikacijama. Na iPhoneu ne znam.
Zero Nisam toliko isprobavao, ali na prvu 3D na TV-u je baš upitan feature, barem na mojim prosječnim zvučnicima. Ali 3D na headsetu mi je baš prva liga (HyperX Stinger), jako dobro se može pozicionirati zvuk u prostoru, isprobao u Batman AK.
JoelDrake HideooKoojima ako si mislio na 3D audio kod tv-a onda ovako: To enable 3D audio for your TV speaker, go to Settings > Sound > Audio Output and then turn on Enable 3D Audio for TV Speakers. - You can also measure the acoustics of your room using the microphone on your DualSense wireless controller to apply the 3D audio setting that's optimised for your room.
HideooKoojima JoelDrake Ok , još jedno pitanje kako da namjestimo u postavkama kada mi se TV isključi da mi se ne isključi PS5 , exampe Neki dan sam igrao PES i slučajno TV izgasio i izgasio mi se TV ( izgubio meč u MY Clubu iako sam vodio 2-0 😁 )