PlayStation 5
OverHypedG Yup doslovce same. Cijeli dan sam zbediran jer sam fulao bundle za manje od minute
- Uređivano
Ono kad te najveci sony hejter zakine za novu konzolu
I to će vam sve biti zanimljivo 2-3 godine dok ne dođe PS6
Makar ajme, ovaj anniversary vrijedi, no realno, u pitanju samo samo 4 plastična covera sive boje koja su se mogla prodavati u kutiji kao sto sam prije par dana kupio ove crne koje imam.
prayer Ma malo zb, nadam se da ga neces preprodat
Pre rijetko da bih ovako što prodao iskreno, neću propast za tih 1000€. Možda se budem onog Edge kontrolera riješio, to me bas niti malo ne zanima
- Uređivano
prayer ako ovo uspijem uloviti igram lotto odmah nakon
jesi uplatio lotto?
Mislite da su bile slučajno toliko ograničene količine konzola? Sve je to dio marketinga, pogotovo za Pro. Po sličnom principu je funkcionirala i prodaja One Plus mobitela. Za početak stavi ograničene količine online da bi se stvorio hype i prestiž uređaja, pa ga potom postupno nudi u većim količinama.
Btw. jesu izbacili prodajne podatke za Portal? Isti princip, kao što su i recimo planski analog stickovi za Edge gotovo uvijek "out of stock".
Zero nemoj nam davat false hope
KruxZhlajfa ja vjerujem da on prica o obicnom pro modelu…
Pa da, ali vjerujem da će Pro konzola biti sasvim dovoljno za vrijeme blagdanske sezone. Anniversary je izdan u stvarno smiješnom broju. Koliko se sjećam za razliku od PS5 s PS4 Pro nije bilo nekih problema s nestašicom iz više razloga. Tako bi vjerojatno trebalo biti i sad, s cijenom i ponudom igara kao glavnim faktorima zašto Proa ubrzo po launchu ne bi trebalo manjkati u retailu.
- Uređivano
Zero Pa da, ali vjerujem da će Pro konzola biti sasvim dovoljno za vrijeme blagdanske sezone.
Naravno da ce ih biti u ogromnim kolicinama, 6nm sa AMD i TSMC mogu štancat u istom broju kao i obicni PS5 6nm…
Anniversary je tu bio da se stvori hype i potražnja a kasnije ce obicna Pro konzola sa velikim maržama donositi veliki profit, Sony je tu odigrao odlican potez i financijski ce ih to stabilizirati, pogotovo što to rade dok je Xbox klimav…
Čini se da se rasprodalo sve osim Edge-a od Anniversary edicija u Sancti!
Sad ste me bacili u dilemu.
Obzirom da mi je plejka počela ispuštavi zvukove kvrckanja plastike dok se zagrijava, što je jasan znak da joj je vrijeme za čiščenje od prašine, kontam se da li da je očistim ili ostavim dok ne izdahne. Jer jedino što bi me natjeralo da uzmem Pro bio bi razlog da se ovoj trenutnoj nešto desi.