Kako su članovi uredno reportali, konzola se drugdje mogla kupiti i mimo bundleova. To se naš distributer odlučio za bundleove. Tablica je worldwide prodaje, ali za to shvatiti potrebna je osnovnoškolska logika.

Mogla se kupiti mimo bundleova jedino u Mall.hr i to jednom ili dva puta gdje je bilo 30 konzola max. Konzole u Hrvatskoj nije nigdje bilo za kupiti u slobodnoj prodaji pune dvije godine a da se ne radi o bundle-u kojeg kao što sam rekao nitko nije htio ili preko teleoperatera. To ne vrijedi samo za Hrvatsku nego za cijeli svijet, konzole jednostavno nije bilo za kupiti nigdje po normalnoj cijeni osim od Sony-a onako skoro godinu i nešto kasnije gdje je većina kupovine bilo od strane botova i skalpera. Ne znam pod kojim kamenom si bio zadnje dvije godine a niti gdje si te magične konzole mogao nači ali bih ti toplo preporučio da malo proučiš pravila zakona i potražnje, i doslovno osnove ekonomije kad smo već kod osnovne škole.

buz ali za to shvatiti potrebna je osnovnoškolska logika.

Stvarno pretjeruješ.

• buz

•  
        •  
        •  
        •  
      • Uređivano

prayer

Ako su neki kratkog pamćenja, ja nisam.

Hvala na preporuci, ja tebi toplo preporučam da malo proučiš pravopis.

Gramatičke pogreške ili osnove zdravog razuma. Tu smo negdje.

Giphy - So So Ok GIF by CBC

Ali neka si ti rekao, sretno - trebat će ti.

Brijac Tako nekako triba samo par trailera i jos koja najava da potakne jos vise na kupnju, mislim da i dosta Xbox ekipe je blizu kupovine PSa nakon sveg ovog sta se desava oko Xboxa.

Prodavat će se i dalje odlično jer ima sve preduvjete za to, forumskim ekonomistima usprkos.

Sad im je samo nebo granica. Konkurencija je nikakva, Switch su kupili svi koji su mislili, a Xbox nitko ne igra, čak ni oni koji su ga kupili. To nam mogu potvrditi nesretnici s foruma koji ga imaju.

Još da napokon krenu prave igre + sve ove serije i filmovi koji otvaraju vrata pravog mainstreama. Svi non-gameri me pitaju, a jesi ti igrao "The Last of Us"?

Ne da prodaja neće stagnirati, već ide u nebo. Ovo je konzola koja će nadmašiti prodaju PS2.

Ja bih bio rezerviraniji - 100 do 120 milja. Što nije loše. Nek nadmaši PS4 i to je to.

Ja bi bijo sretan samo sa 150 miljuna na više.

5 dana kasnije
      9 dana kasnije
      • buz

•  
        •  
        •  
        •  
      • Uređivano

Očistio sam danas konzolu od prašine, ipak je prošlo 2 i pol godine. Nije bilo ništa kritično, ali malo se nakupilo. Sad sam miran do daljnjega, pogotovo u ovim ljetnim mjesecima.

buz dobar podsjetnik, moja je skoro 2 godine stara pa ću i ja napraviti isto, al mislim tek nakon ljeta. Nije toliko izložena prašini tako da mislim da je OK što se toga tiče.

Ja se svaki put iznenadim koliko malo prašine konzola skuplja okolo ulaza u ventilatore i ove utore za cirkulaciju zraka, a inače je čistim 2 puta godišnje sa usisivačem i detailing četkicama za auto.

Posljednji put kad sam je čistio 6 mjeseci od zadnjeg čišćenja, nisam imao šta očistiti.

9 dana kasnije

Dečki, imamo li negdje službeni podatak koliko je Sony prodao konzola u Hrvatskoj?

Zanima me broj prodanih PS4 i PS5.

Ne, nisam Xbox špijun. Igram Sony od PS2 razdoblja s ponekim "preljubom" na kompu zbog razdoblja Heroja 3 😀

Fico

HaHa-Ha-Haha.

Ne, ozbiljno pitam. Stvarno me zanima koliko je prodano Sony konzola u Hrvatskoj.

edit: Ima 4,612 postova u ovoj temi, pa da ne čitam baš svaki post, volio bih da mi netko (ako zna barem približan broj) kaže koliko je prodano konzola. Pronašao sam podatak da je do 2016. godine prodano 100 000 konzola (PS4) u Hrvatskoj.