buz Ako je besplatan update samo ćeš ga skinuti, ali ima i šupaka koji će to naplaćivati. Ne znam sad konkretno detalje, ali čisto da znaš da neće sve igre ni updateati za PS5 i da neće sve nužno biti besplatno. Ovisi o izdavaču.
Miro Ma tcom upravo daje popust u sancte 30% na ps4 igre Assassin ispada 380kn cak i fenix rising koji sutra izlazi je 380kn A upgrade je besplatan A zasto dati stotinjak kuna vise da bi na kutiji pisalo ps5
mrcina Miro Ako kupiš igru digitalno, odmah će skinuti verziju za konzolu na kojoj skidaš a ako uzmeš verziju na disku, nudi ti nadogradnju na PS5 verziju (inače ovo sa disk verzijom nije radilo do danas.... ja upravo skidam update. Isto je sa Watch Dogs Legion).
mrcina Miro Ubaciš disk, odeš dolje gdje piše View Game i stisneš x... tamo će ti ponuditi opciju upgrade koja je besplatna, prihvatiš i pustiš da se skine PS5 verzija.
someone Kaj nije neka fora da ubacis BD u PS5, i pored opcije Copy/Download stisneš na one tri točkice. I onda tamo možeš odabrati koju verziju igre skidaš (makar bi automatski trebao skidati PS5 verziju).
PS2MASTER @foggy Ps Now ima samo Rage 2 i Greedfall od ovdje "razvikanih" igara. Corsa je bila prije 2 godine, a Control je na PS Now. Ja mislio da si vidio listu. Odgovorio bi ti tamo, al kad su me blokirali na supacki nacin, jebga
foggy PS2MASTER https://forum.ffa.hr/d/5883-playstation-now Ajde tamo postaj ako je vezano uz Ps Now. Control nije na PS Now trenutno. I ne vraćam se više na diskusiju, rekao sam što imam.
Icek PS2MASTER al kad su me blokirali na supacki nacin, Nismo te blokirali nego smo te spriječili da po 98654312 put kreneš u križarski sveti pohod dokazivanja da je PS Now bolji od Game passa i kreneš sa svađanjem i prepucavanje. Stoga shvati poantu i prestani sa nastavljanjem prepucavanja u drugoj temi. Hvala.
PS2MASTER foggy https://forum.ffa.hr/d/5883-playstation-now Ajde tamo postaj ako je vezano uz Ps Now. Control nije na PS Now trenutno. I ne vraćam se više na diskusiju, rekao sam što imam. Sorry, Control je bio na PS Now. Maknuli ga prije par mjeseci. Ja nisam rekao sta imam jer imas dvostruka mjerila, tj. vise vas.
PS2MASTER Icek Nismo te blokirali nego smo te spriječili da po 98654312 put kreneš u križarski sveti pohod dokazivanja da je PS Now bolji od Game passa i kreneš sa svađanjem i prepucavanje. Stoga shvati poantu i prestani sa nastavljanjem prepucavanja u drugoj temi. Hvala. Stavili ste Xbox tag - automatsko blokiranje. Nebi ni isao pisat da je PS Now bolji kak ti mislis da bi. Ajde vi prvo i osnovno prestanite imat dvostruka mjerila, onda ce se drugacije pricat. Vostalom, nisam ja ni spomenuo prvi PS Now u temi. Ajd bjez.
Miro Ja samo znan da taj PS Now san mislija probati ali mi na kanadskom acc nije dalo, još mi tražilo da dodan bonove i svašta i sve je bilo zakurac. Tako da je za mene PS Now govno
ante-sb Pitanje za igru rainbow six siege. Imam ju instaliranu na eksternom disku i jucer mi skinuo update. Ono sto me zanima je da je skinulo update za ps4 verziju na eksternom a takoder mi instaliralo na ssd ps5 verziju igre. Da li mogu sada obrisati ps4 verziju na eksternom ili ne?
hulahopka ante-sb ako više ne želiš imati PS4 verziju možeš obrisati, a uvijek možeš probati isključiti eksterni disk i vidjeti da li ti radi PS5 verzija ako se zbog toga brineš
fatamorgana Pa igre se skidaju i s gamepass, po tome da je htio mogao je Control odigrat prije 2mj na PS Now. Palite bezveze pa se onda čudite što master popizdi.