Evo kratko iskustvo za sad, naravno odma sam počeo ko luđak skidati igre na njega i stvarno je opravdao očekivanja, rekao bi i nadmašio. Kada sam gledao testove na youtubeu, malo sam se čak zabrinuo kako će pokretati neke naslove, ali sve radi bezprijekorno (za sada), isprobao sam elden ring, witcher 3, arkham knight, crash bandicoot trilogy, alien isolation i sve radi ko podmazano, baterija odlazi dosta brzo, ali kod AAA igre uz background download je i za očekivati, kontrole su odlično smještene iako mislim za nekog tko ima kratke prste, da bi se mogao naći u malom problemu, ali meni super paše, jer sam lopov po prirodi. Samo linux sučelje radi odlično i ne planiram komplicirati stvari sa windowsom, a gaming mode (odnosno steam mode) ubrzava stvari poprilično. Igre izgledaju prelijepo, zaslon je top, kao i responzivnost touch screena, rekao bi i nešto negativno, ali trenutno ne mogu to naći, možda updateam kasnije s time. Kao što je netko ranije rekao, ispunjenje dječačkih snova, što više tražiti od steam libarya "bilo gdje". Ventilatori su gotovo nečujni, čak i pod večim opterećenjem. Moram si nabaviti neki silikonski protector i zaštitno staklo, iako oko stakla se lomim, jer ovo što su stavili na 1tb izgleda predobro.